Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ke 05.02.2014
Esiintyjä:Greenrose Faire
Paikka:Tampere, Yo-talo
Lisätietoja:Tampereen Yo-talolla koetaan keskiviikkona 5.2. kummia. Tampereen kelttifolkrock-ihmeet Greenrose Faire ja Sorrowhearts sekä tämän hetken ainoa suomalainen miekannielijä Jari Tapanainen lyövät illaksi hynttyyt yhteen.

Fakiiri, kahlekuningas ja miekannielijä Jari Tapanainen tuo iltaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Lukuisat spektaakkelimaiset kahlenumerot maalla, veden alla ja yläilmoissa ovat tehneet häntä tunnetuksi suomalaisille.
Talent-finalisti ja Putouksessakin vieraillut Tapanainen on 10 vuoden aikana luonut omaa näkemystään kahlekuninkuudesta ideoimalla ja erikoistumalla vaaramomentillisiin kahlenumeroihin, joista suoriutuakseen hänen on täytynyt viedä itsensä äärirajoille. Tapanaisen vaativat ja vaaralliset ohjelmanumerot ovat saaneet tunnustusta myös esiintyviltä taiteilijoilta ympäri maailman.
Mitähän Talolla sitten tullaankaan näkemään…?

Sorrowhearts avaa illan musiikillisen annin. Kolmatta levyään työstävä orkesteri tarjoilee mukaansatempaavan yhdistelmän suoraviivaista rokkia ja irlantilaista kohellusta. Kuulija ei voi olla innostumatta yhtyeen melodisesta hoilotuksesta ja etukenoisesta kohelluksesta tanssiessaan pöydällä kuin juuri Garryboghalan vehreille laitumille päässyt keväinen sonni.
Iltaa isännöi Greenrose Faire. Luvassa parhaat palat viime kesänä julkaistulta toiselta albumilta “My Home Is Where My Heart Is”, jota ei olekaan vielä kotikaupungissa kunnolla juhlittu. Ihan uusiakin kappaleita saattaa illan aikana lipsahtaa ilmoille.

Liput ennakkoon 8e (http://greenrosefaire.com/shop) tai ovelta 10e.

Ovet 19:00, show 20:00-22:30
Internet:http://greenrosefaire.com/
http://yo-talo.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=94082

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.