Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 09.11.2013
Esiintyjä:Pyhät tepot
Paikka:Helsinki, Bar Bäkkäri
Lisätietoja:Faktaa:

Pyhät tepot @ Bar bäkkäri 9.11.2013
Ovet auki: 22.00
Soittoaika: 00.00

Liput: 5e+narikka
Ikäraja: K-18


Melkein faktaa:


PYHÄT TEPOT - THIS IS THE END

Kiusallisen maineen Suomen ja varsinkin Helsingin uutterissa rock-piireissä saavuttanut Pyhät tepot päättää glorian ja glamourin täyttämän uransa lauantaina 9.11 Bar Bäkkärillä, Helsingissä!

Pyhät tepot nousi maailmanmaineeseen Voicen legendaarisesta Garage countdown-kilpailusta itsetehdyillä musiikkivideoillaan "Sunnuntai", sekä "Kiasman alkolta kisahalliin". Siitä lähti parin vuoden dokausputki, jonka aikana Pyhät tepot esintyivät ympäri Suomea valloittaen mm. Ruisrockin ja Louhelan k-marketin lavat!

Pyhien teppojen vaikutus nykyisiin bändeihin on ollut huima. Mm. Jared Leto sanoi vuoden 2010 haastattelussaan Suomessa käydessään: "I wish I was half as sexy as Sipe Sontaläjä".

Pyhät tepot soittaa kaikki parhaat biisit ja toivovat hartaasti ihmisten laulavan mukana, jotta Sipen ja Bolanin laulu kuuluisi mahdollisimman vähän!!

Pyhät tepot haluaa kiittää kaikkia tukijoita ja kameleita yhteisistä vuosista ja onnellisesti huokaista helpotuksesta kanssanne, kun tämä on vihdoinkin ohi. "ELämänlaatu parantunut huomattavasti kaikilla, kun tajuttiin, että kukaan ei voi olla ikuisesti pyhä teppo! Kiitos kaikille!! ♥"
Internet:https://www.facebook.com/events/222396594593887/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=92725

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry.