Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 19.10.2013
Esiintyjä:The Defenders
Paikka:Kajaani, Balls
Lisätietoja:K-40 Go go!


Suuren suosion saavuttaneet Entisten nuorten bileet ovat siis taas täällä,
on aika kaivaa hollannikkaat varastosta ja antaa takatukan kasvaa.

Silent Weep on Kajaanin bändikartalla vielä varsin tuore tulokas, vaikka kaikki
jäsenet ovatkin kokeneita soittajia ja esiintyjiä muista ryhmistä. Bändi on rapsautellut tasaiseen tahtiin hyviä keikkoja ja vakuuttanut K40-ryhmittymän agentit hyvällä soitolla ja laadukkaalla ohjelmistolla. Repertuaarin mahtuu tanssittavia rockhelmiä aina 70-luvulta tuonne 90-luvulle asti, joten luulenpa että tanssikengät hankaa illan mittaan lattiaa siinä määrin että savukone jää tyystin tarpeettomaksi. Ja sitä paitsi Hanne on ihana. (”On
se Esakin ihan jees.” Huomautus faniosastolta)


After it: Rock & rollin ainoaa ja oikeata perusmuotoa toteuttava trio on täynnä
paatuneita boogityöläisiä, jotka eivät anna nuotinkaan verran armoa. Jytänderitrio sanan varsinaisessa merkityksessä, lähtee Ganesit, Purplet ja ZZTopit, siinäpä ne tulikin boogieteorian ydinopit. Kädet ylös, housut alas!


The Defenders- Sixtiespopin spesiaalisedät – edelleen iskussaan, etten sanois jopa lyönnissään. Ohjelmisto on suurelta osin uudistunut, hyvää 60-luvun materiaalia on vaikka
muille jakaa ja omat rallit päälle. Selekiää poppia ja heliseviä kitaroita malliin Kinks, Hollies ja Beatles on siis luvassa.



DJ-Vastarannan kiiski:

Kiiski eli Kirsu on K40-bileiden luottovanki. Tanssikansan Ylijohtaja, suurten ja pienten tanssiaskelten pääkoreografi. Ällistyttävä musiikkisivistys jonka syövereistä hän kaivaa esiin kaikki ne vanhat koukuttavimmat popit, hyytävimmät hiturit ja korneimmat yhden hitin ihmeet. Astu eteen, ota ratkaiseva askel tanssilattialle, don’t stop ’till you get enough!


Liput 9 e, narikka kuuluu hintaan!
Internet:http://www.balls.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=91612

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.