Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 09.08.2013
Esiintyjä:Joe & the shortcuts
Paikka:Tuusula, Tuusulan Taiteiden Yö 2013
Lisätietoja:Tuusulan Taiteiden Yö järjestetään 9. elokuuta klo 18-02 Tuusulanjärven rannassa. Kyseessä on tapahtuman 20-vuotisjuhlavuosi.

Tuusulan Taiteiden Yö on sekamelska paikallisia taiteenharrastajia ja ammattitaiteilijoita sekä uusia nimiä ja nimekkäämpiä vierasesiintyjiä. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua sekä Rantatien kulttuurihistorialliseen ympäristöön (pääsylipulla pääsee mm. Halosenniemen museoon, Erkkolaan, Lottamuseoon ja Aleksis Kiven kuolinmökkiin) että nykypäivän Keski-Uudenmaan eloisaan taide-elämään. Ohjelmassa on huomioitu kaikenikäiset, ja tarjolla on niin musiikkia, esittävää taidetta, tanssia, kuvataidetta, sanataidetta kuin kädentaitojakin.

Taiteiden Yö kulkee tänä vuonna nimellä Nauti edess´ hetki. Teemana on pysähtyminen ja hetkestä nauttiminen. Mukana tapahtumassa ovat mm. IRINA, PALEFACE, MARTTI SAARINEN, NIMETÖN JA FREIJA. Lisäksi nähdään mm. Metsälintu Pahkinin tunnin mittainen tanssiteos Tuusulanjärvellä sekä sarja esitystaiteen kollektiivin Toisissa tiloissa performanssipajoja.

Taiteiden Yö sai alkunsa kirjallisuustapahtumasta Onnelassa vuonna 1993. Se on vuosien myötä laajentunut Tuusulanjärven rantaan kuuden kilometrin pituudelle. Mukana on vuonna 2013 jo 20 tapahtumapistettä ja satoja taitelijoita. Ohjelmaa on tapahtumapisteiden lisäksi tieosuuksilla.

Alueelle pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtumabussi kulkee koko illan väliä Keravan rautatieasema - Hyrylän linja-autoasema - Järvenpään rautatieasema.
Internet:http://taiteidenyo.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=90356

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry.