Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 05.07.2013
Esiintyjä:Piru Kange
Paikka:Hämeenlinna, Silver Moon (sisävesiristeilijä)
Lisätietoja:Debyyttilevynsä tupla-albumina keväällä 2012 julkaissut Piru Kange vetää puoliakustisen keikan 05.07. Silver Moon -sisävesilaivalla. Piru Kange soittaa 2012 julkaistun debyyttialbuminsa biisejä akustisina versioina. Vanajaveden aalloilla soittamalla keikalla HC-punkista tulee kantria ja rocktangosta humppaa. Mukana on myös uusia biisejä.

Gabi Hakasen, Epe Heleniuksen ja Wemppa Koivumäen luotsaama Ratas Music julkaisi nimeä Viimeisen ihmisen hautajaiset kantavan kokonaisuuden maaliskuussa 2012. Esimakua saatiin singlelohkaisuista Niin vähän itsestäsi ja Kun järki ei riitä, jotka soivat muun muassa YLEX:ssä ja Radio Rockissa.

Omia polkujaan kulkeva Lammilta kotoisin oleva Piru Kange seikkailee äkkiväärän suomenkielisen rockin rujoissa maisemissa ja sekoittelee tyylillä rokkia, kansanmusiikkia, eeppistä progea, punk-kitaroita ja runoutta. Yhtyeen musiikilliset juuret ovat syvällä 80-luvun alun uudessa aallossa ja Piru Kangesta heijasteleekin läpi elementtejä mm. Ismo Alangon, YUP:n, CMX:n ja Don Huonojen tuotannosta.

Tuottajana albumilla oli Rake, joka on tuottanut myös mm. CMX:ää, Herra Ylppöä ja Haloo Helsinkiä.

Piru Kangelle ominaista on oivaltavat lyriikat ja sanoituksiin panostaminen. Yhtyeen sanoitukset muodostuvat laulaja Ville Pekkasen ja kosketinsoittaja Kalle Sistolan toimesta. Kahden erilaisen persoonan kynästä syntyy tekstejä laajalta skaalalta ja kaksikolla on kyky nitoa tuotoksistaan mielenkiintoinen keitos, jossa maistuu niin perinteinen laululyriikka kuin 50-luvun modernismikin.

Risteily lähtee perjantaina 5.7. Hämeenlinnan satamasta klo 19 ja on perillä klo 22. Liput 19e. Ennakkovarauksia voi tehdä osoitteessa: http://www.hopealinja.fi/

Lisätiedot:
www.pirukange.net
www.facebook.com/pirukange
Internet:www.pirukange.net
www.hopealinja.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=90266

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.