Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ke 29.08.2012
Esiintyjä:Katri Kauppala
Paikka:Helsinki, Folks-klubi Korjaamon kesäpihalla ja vintillä
Lisätietoja:KE 29.8. FOLKS-KLUBI: KATRI KAUPPALA, AILI + Dj Volmari

“Kerrassaan häkellyttävää myönteisessä mielessä. Jännittävää ja hyvin hyvin epäsuomalaista tunnelmoivaa musiikkia", kommentoitiin keikan jälkeen Katri Kauppalan sävellyksiä. Suomesta Englantiin opiskelemaan lähtenyt Katri Kauppala huomasi teatteriopintojen vaihtuvan musakursseihin ja pian hän löysi itsensä kiertämästä vaihtuvia esiintymislavoja. Verenä suonissa tällä singer-songwriterilla kulkee tarinankerronta.

Aili on neljän muusikon muodostama kokoonpano, jonka solistina toimii kaustislaisen Järvelän pelimannisuvun vesa Aili Järvelä. Pari vuotta sitten perustetun yhtyeen materiaali on vahvan melodista, klassisesta lauluntekijäperinteestä ammentavaa akustisvoittoista musiikkia. Ailin suomenkielisissä lauluissa on kuultavissa myös vahvoja kansanmusiikkivaikutteita.

Folks-klubi jatkuu vielä elokuussa sään salliessa Korjaamon kesäpihalla! Dj:t aloittavat soittamisen ulkona klo 19. Ensimmäinen live nähdään pihalla klo 21 ja ilta jatkuu terassin sulkeuduttua Korjaamon vintillä klo 22. Tapahtumiin on tutusti vapaa pääsy!

FOLKS-KLUBI
Korjaamon kesäpiha ja vintti
Töölönkatu 51 A
00250 Helsinki
19-01
Vapaa pääsy
K-18
Internet:http://www.myspace.com/mountmama/music/
http://www.korjaamo.fi/fi/event/folks-katri-kauppala-aili
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=83478

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry.