Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ke 08.08.2012
Esiintyjä:Marty The Random Guy
Paikka:Helsinki, Folks-klubi Korjaamon kesäpihalla ja vintillä
Lisätietoja:Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Tony Lewis on Kaliforniassa syntynyt tarinankertoja. Hänen esiintymisissään emotionaalinen intensiteetti kohtaa spontaaniuden.
Lewis on lunastanut maineen haluttuna esiintyjänä Euroopassa. Yli 30 vuotta kestäneen uran aikana hän on esiintynyt päälle 30 maassa ja 4 mantereella, julkaissut 6 albumia, sekä ollut pääesiintyjinä festivaaleilla 30 000 ihmisen edessä, jakaen lavan useampien musiikkilegendojen kanssa. Folksin soolokeikka on osa miehen intiimin tunnelmallista Naked-kiertuetta.

Marty the Random Guy on kotoisin saaristokaupunki Paraisilta. Vuonna 2007 hän aloitti sooloprojektinsa. Esikoisalbumi ”Hooks” on julkaistu vuonna 2009. Tällä hetkellä häntä työllistää toisen levyn laulumateriaalin viimeistelyt. Marty on poiminut vaikutteensa ensisijaisesti blues-, folk-, roots-, ja kantrimusiikista. Kirjavan bänditaustansa vuoksi, Martyn musiikissa on vivahteita myös rockin, grungen ja jopa punkin äänimaailmoista.

Folks-klubi jatkuu vielä elokuussa sään salliessa Korjaamon kesäpihalla! Dj:t aloittavat soittamisen ulkona klo 19. Ensimmäinen live nähdään pihalla klo 21 ja ilta jatkuu terassin sulkeuduttua Korjaamon vintillä klo 22. Tapahtumiin on tutusti vapaa pääsy!

FOLKS-KLUBI
Korjaamon kesäpiha ja vintti
Töölönkatu 51 A
00250 Helsinki
19-01
Vapaa pääsy
K-18
Internet:http://www.martytherandomguy.com/
http://www.korjaamo.fi/fi/event/folks-tony-lewis-usa-marty-random-guy
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=83474

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.