Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 25.05.2012
Esiintyjä:Puzzled
Paikka:Kuusamo, Ravintola Veijo
Lisätietoja:Oululainen Death by Snoo Snoo-yhtye julkaisi vastikään debyyttialbuminsa ja keikkailee sen tiimoilta Kuusamossa ja Suomussalmella 25-26.5. "Tästä saat!" -nimeä kantavalle levylle on valikoitu 18 reippaasti hassuttelevaa ja melodioita kaihtamatonta, väljästi punk-musiikin piiriin luettavaa teosta. Yhtyeen esiintymisiä on kuvailtu värikkäiksi; "siellähän oli koko Muumilaakso lavalla" kuului kommentti viime kesän Puntala-rockin festivaalikeikasta. Creative Class War -kollektiivin nimissä julkaistu levy on yhtyeen omaa tuotantoa alusta loppuun äänitys ja kansitaide mukaanlukien ja sitä on myynnissä keikoilla sekä CD- että vinyylimuodossa. Ääninäytteitä levyltä löytyy osoitteesta http://deathbysnoosnoo.bandcamp.com/

Mukaan keikoille lähtee myös oululainen Dusty Bottoms, jonka suoraviivaisesti jyräävässä stoner rockissa on kuultavissa kaikuja niin 70-luvun hevistä kuin Fu Manchun pörinärockistakin.

Kuusamon Ravintola Veijossa on mukana myös punkrockia grunge-vivahtein soittava paikallinen nouseva kyky Puzzled, jonka musiikista löytyy näytteitä osoitteesta http://www.mikseri.net/artists/?id=140900.

Nyt on luvassa niin hyviä keikkoja että ne kannattaa tulla kuuntelemaan.

Pe 25.5. Ravintola Veijo, Kuusamo. Liput 6 ¤
Internet:http://www.mikseri.net/artists/?id=140900
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=82049

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.