Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ti 13.03.2012
Esiintyjä:Anni Mattila
Paikka:Helsinki, Kirjasto 10
Lisätietoja:Kirjasto 10 järjestää kerran kuussa Kymppiklubin. Maaliskuun Kymppiklubilla, tiistaina 13.3. sukelletaan jazzin maailmaan. Klubilla esiintyvät Spektri Quintet, Anni Mattila ja PLOP. Levyjä pyörittää DJ Kirjastotäti. Kymppiklubille on vapaa pääsy.

klo 17: Spektri Quintet

Spektri Quintet on 2011 perustettu Joensuulais-Helsinkiläinen yhtye jossa soittavat Mika Tourunen (kitara), Ilari Hannula (piano), Liisa Lindsberg (saksofoni), Nuutti Hannula (rummut), ja Klaus Nyqvist (basso). Yhtyeen musiikkia voidaan kuvailla moderniksi skandinaaviseksi jazziksi, jossa kuuluu myös joitakin maailmanmusiikillisia vaikutteita.

klo 18: Anni Mattila

"Kuvittele, että Norah Jones ja Janelle Monáe tulisivat meidän kesämökille saunomaan." Tampereelta Helsingin kautta Bostoniin ja takaisin päätynyt laulaja, laulunkirjoittaja, pianisti ja tuottaja Anni Mattila pyrkii yksinkertaisuuteen. Asioista on helppo tehdä monimutkaisia, mutta elämän suuret kysymykset kiteytyvät parhaimmillaan yhteen lauluun. Annin laulut ovat hurmaava sekoitus jazzia, soulia, hiphopia ja poppia, ja hänen esiintymisensä ihastuttavat rentoudella ja raudanlujalla ammattitaidolla.

klo 19: PLOP

PLOP on basisti Ville Herralan, saksofonisti Mikko Innasen ja rumpali Joonas Riipan trio, joka on perustamisvuodestaan 2007 lähtien esiintynyt Suomen lisäksi Tanskassa, Marokossa ja Islannissa. Fiasko Records julkaisi PLOPin ensilevyn "AN SICH" lokakuussa 2009.

Kaikki trion jäsenet säveltävät yhtyeelle ohjelmistoa, mutta esiintymisten spontaanin luonteen takia – PLOPin konsertit saattavat olla keskenään hyvinkin erilaisia – kaikkien tai kenenkään sävellyksiä ei välttämättä esitetä. Tällä hetkellä PLOP valmistelee musiikkia seuraavalle, syksyllä 2012 äänitettävälle levylleen. Levy tulee olemaan musiikillinen löytöretki sarjakuvasankari Dudun ja hänen uskollisen ystävänsä Bjerkin maailmaan.
Internet:http://onesheet.com/annimattila/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=80434

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.