Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 20.04.2012
Esiintyjä:Iida Umpikuja
Paikka:Helsinki, Folks-Festarit Korjaamon vaunusalissa ja vintillä
Lisätietoja:Folks-festarit valtaavat Korjaamon jo toista vuotta peräkkäin!

20. ja 21. huhtikuuta pidettävät festivaalit esittelevät kotimaisen laulaja-lauluntekijä-kentän parhaimmistoa sekä amerikkalaisen tähtivierailijan Michael Giran, uusia lahjakkuuksia unohtamatta.

Festariohjelma:

Perjantai 20.4.

Dumari & Spuget
Minä & Ville Ahonen
Mikael H & The Siberians
Janne Westerlund
Iida Umpikuja

Lauantai 21.4.

Michael Gira (Swans)
Risto (soolo)
Vuk
Mikko Joensuu
Bon Jouni

Esittelyt / perjantai:

Dumari & Spuget
Nurmion uusimmassa kokoonpanossa ollaan muusikon omimmalla kentällä, yksinkertaistetussa hienoudessa, joka noudattaa ainoastaan Tuomarin omia lakeja. Trion musiikissa sekä vanhat että tuoreet iskusävelmät saavat arvoisensa käsittelyn.

Minä & Ville Ahonen
Viime vuodet ovat olleet Minä ja Ville Ahoselle menestyksekkäitä. Syksyllä 2010 ilmestynyt debyytti sai paljon kiitosta mediassa. Ahosen säveltämät ja yhdessä Jussi Moilan kanssa kirjoittamat laulut ovat saaneet bändin myötä viimeisten kahden vuoden aikana aivan uudenlaisen sykkeen. Melankolia kohtaa hetkittäin jopa iloittelevan tanssibiitin. Viime ajat yhtye on viettänyt studiossa äänittäen uutta materiaalia, jota myös festareilla saatetaan kuulla.

Mikael H & The Siberians
Mikael H & The Siberians on julkaisemassa kolmannen albuminsa The President of Venice Beach Helmi Levyjen kautta huhtikuussa 2012.
 Mikael H:ta ovat viime vuosina työllistäneet monet projektit. Aktiivisimpana näistä on Kaspar, jossa Mikael laulaa ja kirjoittaa yhdessä John McGregorin kanssa. Töitä on riittänyt myös mm. Astrid Swanin, etelä-afrikkalaisen Guy Collinsin sekä australialaisen Gosia Winterin bändeissä.

Janne Westerlund
Plain Ride -yhtyeen nokkamies Janne Westerlund on aktiivinen muusikko, joka nähdään myös Circlen ja Pharaoh Overloadin riveissä. Westerlundin pääinstrumentti on kitara, mutta soolokeikoillaan hänen karheaan karismaattista ääntä komppaa myös banjo.

Iida Umpikuja
Iida on soittanut kitaraa trallalla muutaman vuoden ja tehnyt lauluja ahkerasti. Nyt hän on puhjennut umpikukkaan ja tekee niin hyviä lauluja, että niitä kehtaa myös esittää julkisesti. Uusia biisejä on Mikkomiehen kanssa esitettykin yökerhoissa ja kuppiloissa ja satunnaisissa tapahtumissa. Umpikuja on tehnyt kahdeksan laulun minilevyn ja uusi levy on parhaillaan tekeillä Kirahvistudion kätköissä.

Folks-festarit
Korjaamon vintillä ja vaunusalissa
Pe-la klo 20–03
K-18

Liput
1 päivän liput 12 ¤ ennakkoon / ovelta 14 ¤
(Korjaamolaisille 11 ¤ ennakkoon / ovelta 13 ¤)

2 päivän liput 18 ¤ ennakkoon / ovelta 20 ¤
(Korjaamolaisille 17 ¤ ennakkoon / ovelta 19 ¤)

Eteispalvelumaksu 2,50¤ (maksetaan käteisellä)

Ennakot
http://www.tiketti.fi/Folks-Festarit-Kulttuuritehdas-Korjaamon-vintti-and-lippuja/14877

http://www.lippu.fi/Lippuja.html?affiliate=ADV&fun=search&action=search&doc=search%2Fsearch&detailadoc=erdetaila&detailbdoc=evdetailb&kudoc=artist&sort_by=score&sort_direction=desc&fuzzy=yes&suchbegriff=folks-festarit
Internet:http://www.myspace.com/iidaumpikuja
http://www.korjaamo.fi/fi/event/folks-festarit
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=79882

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.