Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 10.02.2012
Esiintyjä:Ewert & The Two Dragons (EST)
Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:EWERT AND THE TWO DRAGONS: GOOD MAN DOWN
Baltian maat eivät ole ehkä ensimmäinen alue, joka nousee mieleen pohdittaessa tämän hetken kiinnostavimpia uusia indie-bändejä. Siksi saattaakin yllättää, että viimeisten kuukausien aikana ympäri maailmaa varauksetonta ylistystä kerännyt Ewert and The Two Dragons on kotoisin naapurimaastamme Virosta.
Erityisesti Fleet Foxesin ja Midlaken kaltaisiin, harmonisesta indie/folk-musiikista innoitusta hakeviin yhtyeisiin verrattu tallinnalaisyhtye julkaisee toisen albuminsa "Good Man Down" nyt myös Suomessa. Bändin kotimaassa Virossa levy on ollut tämän vuoden myydyimpiä pitkäsoittoja, ja Ewert and The Two Dragons on huimassa nosteessa myös muualla Baltiassa. Bändin keikat ovat olleet Viron ohella poikkeuksetta loppuunmyytyjä myös Latviassa ja Liettuassa, esimerkkeinä marraskuiset konsertit lähes 2000-paikkaisissa Tallinnan Nokia Concert Hallissa ja Riikan Palladiumissa.
"Good Man Down" on albumi, johon on erittäin helppo rakastua. Musiikillisesti paitsi Fleet Foxesin kaltaisille nykypäivän yhtyeille myös Simon & Garfunkel -henkisille folk-pioneereille kunniaa tekevä levy koostuu kymmenestä raidasta, joista jokainen sisältää kosolti parantavia melodioita ja tarttuvia kertosäkeitä.
Lokakuussa Ewert and The Two Dragons nousi Tampereen Lost in Music -festivaalien kenties puhutuimmaksi bändiksi, ja talvella bändi tullaan näkemään muun muassa kiinnostavimpia uusia eurooppalaisia kykyjä esittelevässä Eurosonic-tapahtumassa.

Liput 10 ¤, ennakkoliput alk. 8 ¤ www.tiketti.fi
Internet:http://www.barloose.com
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=79044

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry.