Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 11.11.2011
Esiintyjä:Wedding Crashers
Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:Helmikuusta 2009 erittäin kovassa käytössä ollut Bar Loosen alakerran liveklubi on nyt saanut uuden, entistä ehomman ilmeen. Klubin tekniikkaa ja rakenteita on päivitetty sekä yleisön että artistien kannalta toimivammaksi ja viihtyisämmäksi. Esiintymislavaa on korotettu ja lavan vasemmalle puolelle on rakennettu keikkailtoja ajatellen kompaktimpi ja viihtyisämpi katsomotila. Käytössä on nyt uusi valokalusto niin livekeikoille kuin tanssilattiallekin. Äänentoisto on kokenut vähemmän näkyviä mutta enemmän kuuluvia uudistuksia mikrofonikattauksesta viivekaiuttimiin saakka. Loosen alakerran uusituilla seinäpinnoilla nähdään mm. loppuunmyydyltä The Truckfightersin (SWE) keikalta napattu originaali valokuva (© Vitalii Semenenko). Myös tilan akustointiin on kiinnitetty visuaalisen ilmeen uudistumisen ohessa huomiota. Liikkuminen liveklubiin ja sieltä pois on entistä sujuvampaa portaikon alapäähan lisätyn toisen oven ansiosta. Legendaaristen rock-keikkojen pääsylipuista sommiteltu uusi tanssilattia odottaa juhlaväkeä tamppaamaan!

Perjantaina 11.11. LOOSE WEEKENDin live-lineup painottuu pop-rock-osastolle: pääesiintyjänä nähdään Bar Loosen dj-keikoilla ja cd-soittimissa vuosikausia ehkä The Stoogesin jälkeen eniten soineen ATOMIC SWING (SWE) -orkesterin johtohahmo NICLAS FRISK CHINATOWN -trionsa kanssa.
Naapurimaan kunniavieraita lämppää juuri debyyttialbuminsa julkaissut, hienojen livekeikkojensa ansiosta suitsutusta saanut helsinkiläinen WEDDING CRASHERS.
Illan avaa häikäisevä burleski/sideshow-taiteilija, australialainen LUCKY HELL, joka kohautti kesällä mm. roikkumalla Kaivopuistossa Nosturin nokassa suoraan ihoonsa kiinnitetyissä koukuissa 150 metrin korkeudessa - protestiksi suomalaiselle turkisteollisuudelle! Loppuillan tanssibileistä vastaavat perjantaina BIFF! BANG! POW! -iltojen dj-hahmot JR SOUL ja SÄRMÄ.


Liput 15 ¤, ennakkoliput alk. 13 ¤ www.tiketti.fi

www.tiketti.fi/tapahtuma/13549
Internet:http://www.weddingcrashersmusic.com/
http://www.barloose.com
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=77292

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.