Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 17.09.2011
Esiintyjä:Kaisa Vala
Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:BON JOUNI
Bon Jouni on keväällä 2011 esikoisalbuminsa A Beautiful Never-Ending Nothing julkaissut laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Akustiseen kitaraan nojaavat kappaleet liikkuvat jossain indien, folkin ja popin välimaastossa lisäten keitokseen tuhdin annoksen skandinaavista melankoliaa ja hienovaraista toiveikkuutta.
Bon Jounin makuuhuoneen nurkassa nauhoitetun ja oman levymerkin turvissa julkaistun albumin kappaleet heräävät keikoilla eloon nelihenkisen yhtyeen voimin. Bon Jouni onkin levyn putkahtamisen jälkeen niittänyt mainetta mieleenpainuvilla keikoillaan. Livekokoonpanossa vaikuttavat viulussa ja vokaaleissa Hanna Nikula, rummuissa, kitarassa ja pianossa Markus Wallo ja bassossa Juha Perälä. Bändin jäsenet ovat soittaneet yhdessä ja erikseen monissa eri yhtyeissä, mm. Thunderbaumissa, Liv Animalissa ja I Might Be Herissa.

KAISA VALA
Kaisa Vala on itseään pianolla säestävä laulaja-lauluntekijä, joka esiintyy tällä kertaa soolona ilman bändiään. Vahvasti omaa tietään kulkevan naisen musiikkia on kuvailtu sadunomaisen tunnelmalliseksi - ja jopa murheellisen lohduttavaksi. Elämän ja kuoleman rujonkauniista rajatiloista kertovan International Shaman -debyyttialbumin äänitykset on juuri saatu päätökseen, ja single julkaistaan syksyllä.

+ Bar Loose Dj's
Liput 6 ¤, ennakot alk. 5 ¤ www.tiketti.fi
Internet:http://www.myspace.com/kaisavala
http://www.barloose.com
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=75630

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.