Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 02.09.2011
Esiintyjä:The Vivisectors (RUS)
Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:DEATH LETTERS on energinen täyslataus rockia ja psykedeelistä punkkia. Keski-Euroopassa huikeaa suosiota nauttiva bändi on tänä kesänä rantautunut myös pohjoisemmaksi, jossa yhtyeen hurjaa livemeininkiä on saatu todistaa muun muassa Norjan Pstereo-festivaaleilla. Suomessa hollantilaisyhtye nähdään nyt ensimmäistä kertaa. Maistiaisiksi sopii musiikkivideo biisistä Your Heart Upside Down (http://www.youtube.com/watch?v=QRG2_80miPE)

THE MUTANTS on huikeassa vireessä. Garagerockia ja psykedeelistä instrumentaalimamboa soittava yhtye julkaisi toukokuussa uuden täyspitkän albumin (Boogie De La Muerte), joka on vienyt bändin tänä vuonna keikoille Italiaan, Venäjälle ja Saksaan. Bar Loosessa yhtye nähtiin viimeksi toukokuussa, kun Mutantit lämppäsivät The BellRaysia. Kuten bändi itse asiansa ilmaisee, "This is a sound to kill for - it´s like Santana from Hell!",

Illan avaava THE VIVISECTORS on psykedeelinen surfrockyhtye Moskovasta. Bändin huikeaa soitantaa kitaristi Mike Antipow kuvailee sanoin "Lo-fi Psychosurf from Deep Russian Underground"! Mike on saanut vaikutteita muun muassa Dick Dalelta ja John Lee Hookerilta, joten keitos on takuulla tarkastamisen arvoinen.

+ Bar Loose dj's

Liput 9 ¤, ennakot alk. 7 ¤ www.tiketti.fi
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/12731
Internet:http://barloose.com
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=75567

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry.