Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ke 27.04.2011
Esiintyjä:Paleface
Paikka:Virrat, Erkan Areena (Virtain jäähalli)
Lisätietoja:WIRTAUS 2011
http://wirtausfestival.fi/

Tampereen ammattikorkeakoulun digitaalisen äänen ja kaupallisen musiikin opiskelijoiden järjestämä uudenaikainen urheilupelejä ja musiikkia yhdistävä ikärajaton tapahtuma. Koulun opiskelijat hoitavat itse äänentoiston, taltioinnin ja tilaisuuden markkinoinnin osana tapahtumatuottamisen opintoja.


ESIINTYJÄT

Wirtauksessa pääesiintyjänä nähdään Suomi-hiphopin legenda
Paleface. Tämä Helsinki-Shangri-La albumillaan Soundi -lehden vuoden kotimaiseksi albumiksi noteeraama ja kultaa myynyt artisti palkittiin juuri kolmella Emma-palkinnolla (mm. vuoden miesartisti). Lisäksi lavalla nähdään kovassa nousussa olevat Emmi Ensemble, Son Superior ja Johnny Superhero. Iltaklubilla meno jatkuu Jaakko & Jay:n kanssa.


PELI- JA URHEILUHENKISYYS

Tapahtuman peliosuuden pääyhteistyökumppanina toimii Microsoft. Yritys on antanut tapahtumalle käyttöön Xbox-pelikonsoleita sekä uutta tekniikkaa hyödyntäviä Kinect-ohjaimia. Ohjaimet mahdollistavat sen, että pelaaja voi käyttää omaa kehoaan osana erilaisia videopelejä. Luvassa on kouluille ja urheiluseuroille osoitettu haastekilpailu, jossa paikalliset joukkueet ottavat toisistaan mittaa erilaisten liikunnallisten Xbox Kinect -pelien muodossa. Voittajalle on luvassa yli 400 euron arvoinen Xbox Kinect-pelipaketti.

KEIKKAPAIKKA

Erkan Areena (Virtain jäähalli), Urheilukuja 2, 34800 Virrat
Internet:http://www.myspace.com/mcpaleface/music
http://www.virtainkiekkokarhut.fi/jaahalli/jaahalli.htm
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=71768

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry.