Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 11.03.2011
Esiintyjä:Jaakko Laitinen & Väärä Raha
Paikka:Helsinki, Liberte
Lisätietoja:Maaliskuun Mañana-klubi koittaa kirpakan kevään valon tullen. Ilta tarjoilee annoksen suomalais-urgilais-slaavilaista balkan-tunnelmaa, kun lavalle nousee Jaakko Laitinen & Väärä Raha. Illan menoa siivittää myös menokas tiskijukkakaksikko DJ Wonderlust Duo. Railakas meininki ja biletunnelma lieneekin tätä myöten taattu. Tervetuloa mukaan!

JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA:
http://www.myspace.com/mrjaakko

...DJs WONDERLUST:
http://www.myspace.com/djswonderlust

Club Mañanan asiasisällöstä vastaa Maailman Kuvalehti. Kepa ry:n julkaisema aikakauslehti keskittyy kehityspolitiikkaan, ihmisoikeuksiin, ympäristöön ja kulttuureihin. Klubilla onkin myynnissä reilun kaupan puuvillasta valmistettuja Mañana-T-paitoja (huom. vain käteinen!) sekä ilmaiseksi jaossa uusimpia Maailman Kuvalehden numeroita, joista löytyy juttua Club Mañanan esiintyjistä.

Tervetuloa! Bienvenidos! Welcome! Välkommen! Dobró pozálovat´!

Liput 7¤ + eteispalvelumaksu

DJ Wonderlust Duo starttaa illan klo 21.30 ja livemusiikki pärähtää soimaan klo 23 korvilla. Tanssit jatkuvat levymusiikin tahdissa.

CLUB MAÑANA! esittelee kiinnostavimmat rytmi- ja maailman-musiikista vaikutteita ammentavat kotimaiset esiintyjät, nousevat tähdet ja konkarit, sekä satunnaisia ulkomaisia vierailijoita. Lauteilla tavataan siis niin reggaen, afron ja folkin, kuin vaikkapa balkanilais- ja latinalaistahtien taitajia.

YHTEISTYÖSSÄ:
Maailman Kuvalehti: www.maailmankuvalehti.fi
Club Liberté: www.clubliberte.fi
Lemongrass Thai Cuisine. Kolmas Linja 12.
Reilun Kaupan Tähti: www.reilunkaupantahti.fi/
Sauna Arla: www.arlansauna.net/
Internet:http://www.myspace.com/mrjaakko
http://www.clubliberte.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=71282

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.