Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ke 13.04.2011
Esiintyjä:Club For Five & UMO
Paikka:Savonlinna, Savonlinnasali
Lisätietoja:Club For Five & UMO: Mononen ja Kärki – Erilainen tangokonsertti

Showtime klo 19.00
Liput: 30 ¤
Liput ennakkoon Lippupisteestä:
http://tinyurl.com/6yymn4f

Lauluyhtye Club For Five ja UMO kiertävät ensi keväänä Suomen suurimmissa konserttisaleissa erilaisella tangokonsertillaan, jossa on tarjolla Unto Monosen ja Toivo Kärjen ikivihreitä tangoja uusina, yllättävinä ja viihteellisinä versioina.

Erilainen tangokonsertti on kunnianosoitus kahdelle suomalaiselle säveltäjälegendalle. Monosen ja Kärjen tuttuihin sävelmiin avautuu aivan uusi näkökulma, kun hyvin epätavallinen tango kokoonpano—big band ja viisiääninen lauluyhtye—yhdistävät tangon taikaan kaikkea bebopista 60-luvun Motown-souliin.

- Olemme halunneet jo kauan tuottaa suomalaisen tangokonsertin, koska arvostamme paljon Unto Monosen ja Toivo Kärjen elämäntyötä. Meillä oli UMOn kanssa yhteinen kiinnostus kehittää tangoista uusia versioita, Club For Fivesta tuttu laulaja Jouni Kannisto kertoo.

Konsertin sisällön on suunnitellut Club For Fiven kanssa yhteistyössä UMOn taiteellinen partneri, säveltäjä-kapellimestari Kirmo Lintinen. Ikivihreitä 16-henkiselle big bandille ja lauluyhtyeelle sovittavat mm. Kerkko Koskinen, Marzi Nyman, Pessi Levanto ja Vellu Halkosalmi. Aiemmin Club For Five on tehnyt yhteistyötä UMOn kanssa syksyllä 2009 säveltäjä Jukka Linkolan ohjelmistolla.

Club For Five

Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock– ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five!

Vaikka lavalla ei näy soittimia, voi Club For Five’n konsertissa kuulla kaikkea sähkökitaroista rumpusooloihin. Yhtye ei kuitenkaan tyydy pelkkään soittimien imitointiin, vaan kaikki yhdistyy saumattomasti taitavaan yhtyelauluun ja musiikilla leikittelyyn. Viiden laulajan (Maija Sariola, Eeppi Ursin, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi) lavashow on täynnä vastustamatonta iloa, energiaa ja virtuositeettia.

www.clubforfive.fi
Internet:http://www.umo.fi/club-for-five-umo-mononen-ja-karki-erilainen-tangokonsertti-savonlinnasali/
http://www.savonlinnasali.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=70952

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.