Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 26.03.2011
Esiintyjä:UMO & Emma Salokoski
Paikka:Helsinki, Vuotalo
Lisätietoja:Rytmihyrrä  —  Eläinlauluja aapisesta

Vuotalo klo 14.00
Liput 8¤
Liput ennakoon lippupalvelusta:
http://www.lippupalvelu.fi/UMO+Rytmihyrra+-+Elainsatuja-lippuja/event/VUO2603

On lasten nukkumaanmenoaika. Pikku-Lotta on jo yöpuvussa, mutta uusi eläinaapinen houkuttelee valvomaan vielä vähän aikaa. Isä ja äiti patistelevat Lottaa höyhensaarille, mutta jännittävä ja taian tuoksuinen kirja vie mukanaan yhä uudelleen ja uudelleen. A, B, C ja niin edelleen  –  mitä eläimiä näiden kirjainten takaa löytyykään?

Rytmihyrrä  —  Eläinlauluja aapisesta on kevään uusi suomen– ja ruotsinkielinen lastentuotanto, jonka solistina kuullaan laulaja Emma Salokoskea. Eläinlaulujen takaa löytyy säveltäjä-kapellimestari Kirmo Lintinen ja laulujen sanoittaja, Mayvor Fridlund-Lintinen.

- Vuosina 2002  —  2006 teimme yhdessä Mayvorin kanssa 28 ruotsinkielistä eläinlaulua erästä kirjaprojektia varten. Olen tätä projektia varten sovittanut näistä kappaleista 18 UMOlle ja Emma Salokoskelle, Kirmo Lintinen kertoo.

Konsertin ohjauksesta ja dramaturgiasta vastaa elokuva– ja teatteriohjaajana, käsikirjoittajana ja näyttelijänä tunnettu Christian Lindblad. 2000-luvulla Lindblad on ollut mukana ohjaamassa tai käsikirjoittamassa myös useita draamallisia musiikkituotantoja (mm. Markus Fageruddin lastenooppera Gaia Suomen Kansallisoopperassa 2001) . Rytmyran visuaalisen ilmeen ja lavastuksen takana on kuvataiteilija Pirjetta Brander.

Konsertti esitetään suomen kielellä klo 14.00. Liput suomen– ja ruotsinkielisiin (klo 16.00) konsertteihin myydään erikseen.
Internet:http://www.umo.fi/rytmihyrra%E2%80%89—%E2%80%89elainlauluja-aapisesta-sol-emma-salokoski-vuotalo-hel
http://www.vuotalo.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=69767

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.