Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 11.09.2010
Esiintyjä:RFTK Allstars
Paikka:Kemi, Bar Koodi
Lisätietoja:MUKANA MYÖS PERTTI TELKKÄ PLAYS RIKI SORSA!

RockfutisTeam Kemin futiskausi on kutakuinkin loppunut Helsingin SM-kisojen myötä, mutta rokkikausi kestää koko vuoden! Viime vuoden SM-kullasta alkanut perinne juhlistaa kauden päätöstä sillä, että pelaajat nousevat ensi lauantaina lavalle näyttämään musiikillisia taitojaan tai taidottomuuttaan. Bar Koodissa bändeinä RFTK Allstars, sekä Riki Sorsan tuotantoa kunnioittava Pertti Telkkä.

RFTK Allstars koostuu pääasiassa Rockfutiksen SM-kisoissa pelanneista atleeteista. Lavalle nousevat mm. Juicea veivaavasta Paperitähdet-yhtyeestä tutut Ville Rojola, Jani Rojola ja Mikko Raappana. Rujompaa ilmaisua edustavat Teemu Ylinikka ja Juuso Kumpulainen Slap Bettystä, sekä Teemu "Sipe" Sainio ja Lasse "Jamo" Jauhola Roisto-orkesterista. Myös porukan biisilistaan on ujutettu mahdollisimman paljon samaa materiaalia mitä hoilotettiin kisabussissa, kentänlaidalla ja myös huoltoasemien sisäänkäynneillä. Viimeksi mainittu soittopaikka lihottikin mukavasti matkabudjettia almujen muodossa.

Ehkä hieman yllättäen illan aikana kuullaan mm. Mikko Alataloa, Jope Ruonansuuta ja Gimmeliä. Toki myös monivuotinen suosikki Antti Tuisku on edustettuna, mutta muuten biisilista on lähes täysin uudistettu viimevuodesta. Sanomattakin on tietenkin selvää, että RFTK:n käsittelyn jälkeen joidenkin kappaleiden sovitukset poikkeavat dramaattisesti alkuperäisestä. Ja kuten savolaisen puhetta kuunnellessa, vastuu on kuulijalla!

Teemut Ylinikka ja Sainio nähdään myös Pertti Telkän riveissä. Rytmiryhmän muodostavat entiset ja nykyiset Roisto-yhtyeen jäsenet Jouko Mikkonen (basso) ja Erno Jekkonen (rummut). Pumppu esittää 9 kappaleen kavalkaadin kurkkusyövästä toipuvan Riki Sorsan tuotantoa. Myös itse mestari on iltapäivälehtien mukaan palannut keikkailun makuun ja Pertti Telkkä toivottaakin esikuvalleen terveitä vuosia!

Showtime n. 23.30, Liput 5e, tulot rockfutistoiminnan tukemiseen!
Internet:http://www.facebook.com/event.php?eid=148804388484010
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=67277

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.