Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 27.08.2010
Esiintyjä:Minä ja Leonard
Paikka:Oulu, Teatteri Rio
Lisätietoja:Tämä Leonard Cohen -lauluilta on ollut yleisö- ja arvostelumenestys ympäri Suomen ja se palaa Rioon yleisön toiveesta 27.-28.8.2010!

Juha Kukkonen on Ryhmäteatterin näyttelijä, joka on tuttu elokuvista ja useista tv-sarjoista. Juhan viihteellinen lauluilta "Minä ja Leonard" hurmaa kuuntelevan katselijan.

"Parituntiseesa showssa Kukkonen kertoo hänen ja Leonardin kohtaloista naismaailmassa karismaattisen velmulla tavallaan. Yleisö on mukana Kukkosen jutuissa täysillä sydämillä. Myös biisien tulkinta on uskollista Cohen-tunnelmalle ja surumielinen alakulo rimpuilee riimien älykkäässä sanomassa, tavoittaen välillä myös huumoria ja sarkasmia.

Kukkosen ääni yhdistettynä tulkinnan seksikkääseen karheuteen tekee Cohen-esityksestä eurooppalaistyylisen klubimaisen esityksen, jonka tunnelmassa pitäisi leijua vähän tupakansavua, ikkunaruutuun voisi illan hämärässä ropista sadetta ja edessä ravintolapöydällä voisi odotella lasillinen hyvää konjakkia."

Teatteri Rion lavalla Juha Kukkosen seurana on kitara, mikki, hanuri, säestäjä Jari Komulainen ja taustalaulaja Anna Kasper sekä fiktiivisenfactaiset muistot hänen ja Leonardin yhteisistä ajoista Montrealissa.
Internet:http://teatteririo.fi/ohjelmisto/mina_ja_leonard.html
http://www.teatteririo.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=66681

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.