Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 07.08.2010
Esiintyjä:Huminoita
Paikka:Oulainen, Väinölänranta
Lisätietoja:Kotimaisen suven pienoisista ja näteistä festivaaleista se ehkä sievoisin, Rapurock, vietetään jälleen Oulaisten Väinölänrannassa lauantaina 7. elokuuta. Näinä aikoina, kun kaikkeen rockhullutteluun ennen syydetyt avustusrahat on päätetty sijoittaa Kreikkaan, oli sangen lähellä, ettei Rapurockia olisi taloudellisen ahdingon nimissä tänä vuonna nähty. Viivästyksistä ja vastoinkäymisistä huolimatta järjestävä taho Ermu ry päätti kaiken irrationalismin nimissä järjestää tämän pohjois-pohjanmaalaisen kesän kohokohdan, nyt jo seitsemättä kertaa.

Ohjelmistoon napattiin nousevia ja tuoreita nimiä. Päätapahtumassa lavaa kuluttavat oululainen post rock -yhtye Huminoita, vaihtoehtorockin saralla niittävä Nancy, indie rock -poppoo Annie Mall sekä tapahtumaan paikallisväriä tuovat metalliyhtyeet Arctulary ja Masuuni.

Meininkiä lämmitellään jo perjantain puolella, kun paikallisen Terassiravintola Myllyn lavalla nähdään mies ja kitara -meiningillä Markus P. Kaarto. Ilta jatkuu oululaisen Siistit Jätkät -orkesterin viitoittamana Viihderavintola Medusan tiloissa. Myös lauantaina jälkihikiä irrotellaan Medusassa, kun lavalle nousevat pitkän keikkatauon jälkeen ylivieskalainen Hikinen Kyy ja oululainen kitarapop-yhtye Satellite Stories.

Viimeiset kaksi vuotta ilmaistapahtumana toiminut Rapurock muuttuu markkinatalouden henkiolentoja kunnioittaen maksulliseksi. Festivaalirannekkeen voi lunastaa itselleen neljällä eurolla.
Internet:http://www.myspace.com/huminoitahuminoita
http://www.rapurock.net
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=66128

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry.