Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 27.11.2009
Esiintyjä:Handbreaks
Paikka:Helsinki, BELLY
Lisätietoja:Ohjelma:
21.30 - Psykedeelinen Trubaduuriduo: M.O.S.V
23.00 - HANDBREAKS
00.00 - SAUNABADH
01.00 - PINKIN UKULELEN ARVONTA ja bileet jatkuu puoli neljään HuippuDj:den siivittämänä!!!

LIPUT 5 ¤ (sisältää eteispalvelun)
BELLY, Uudenmaankatu 16, HKI

Nyt on sekavat bileet luvassa! Marraskuun lopun Genrepoliisi-klubi on totaalista usvaa – tarttuvat rockriffit ja tunnelmalliset blues-soolot saavat väistyä, kun Bellyn lavan valtaavat psykedeeliset progebändit. Muilta puitteiltaan on luvassa jo tutuksi tullut kokonaisvaltainen, juonnettu klubi-ilta, jonka kruunaa pinkin Flying-V ukulelen arvonta ja keikkojen kommentointimahdollisuus Genrepoliisi-mikrofoniin! Illan kruunaa jälleen huippu Dj, joka tanssittaa juhlakansaa aina puoli neljään asti.
Nauti sienet kotona ja tule elämöimään Genrepoliisin progeiltaan!
SAUNABADH
Pitkän linjan psykedeelis-progressiivinen Saunabadh tuo Bellyn lauteille räjähtävän rockshow’n, josta ei vauhtia ja sekavia tilanteita puutu. Pseudo-orientaalinen Saunabadh kuulostaa aivan kuin se olisi jumiutunut 35 vuoden taakse ja liiskautunut Black Sabbathin ja Deep Purplen keikkabussien väliin hikisellä rockfestivaalilla. Muutaman vuoden tauon keikkailusta pitänyt Saunabadh on soittanut kuluneen vuoden aikana toistakymmentä keikkaa ympäri pääkaupunkiseutua ja herättänyt jälleen innokasta kiinnostusta niin vanhassa kuin uudessa fanikunnassa. Muun muassa kalevalalaisesta mystiikasta aiheensa poimiva iso mörkö on aikeissa julkaista ensimmäisen pitkäsoittonsa ensi vuonna – nyt onkin oivallinen tilaisuus tulla aistimaan Saunabadhin mystinen liveshow, ennen kuin orkesteri telkeää itsensä studioon!
www.myspace.com/saunabadh

HANDBREAKS

”Mies ja kitara -musiikkia bändillä!”, sanoo herra Handbreaks. Genrepoliisi ei ymmärrä, mitä tämä tarkoittaa, mutta bookkasi kuitenkin bändin sotkemaan progeillan sekavaa tunnelmaa entisestään. Tämä kvartetti on tuskin progea kuullutkaan ja onnistuu muutenkin välttämään genrekarsinat risteyttämällä countrybiisejä, ruotsinlaivaloungeen ja heviin.
Siinäpä taas kaikille Poliiseille purtavaa!
www.mikseri.fi/handbreaks

Psykedeelinen trubaduuriduo M.O.S.V.

Perinteisen trubaduurin Genrepoliisin progeillassa korvaa psykedeelinen trubaduuriduo M.O.S.V. Duon esitystä on vaikea kuvailla, koska milloinkaan ei voi olla varma, mitä lavalla tapahtuu. Toisinaan duon rumpali saattaa saapua keikalle vain suteineen ja öljyväreineen maalaten kuvia yleisöstä, toisinaan taas pinkissä kokovartalotrikoossa esittäen modernia tanssia. Silloin kun M.O.S.V. malttaa musisoida on lopputulos todennäköisesti elektron, ambientin, avantgarde-jazzin ja rockin fuusio… tai sitten ei!
www.myspace.com/kruununhakaunderground
Internet:http://www.mikseri.fi/handbreaks
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=60218

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.