Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ti 15.09.2009
Esiintyjä:Hannu Lepola ystävineen
Paikka:Espoo, Sellosali
Lisätietoja:Ti 15.9. klo 19.30
HANNU LEPOLA YSTÄVINEEN VETÄÄ STINGIÄ

Sting oli Rajattoman tenorin Hannu Lepolan musiikillinen ensirakkaus. Erityisesti Stingin laulutapa ja The Police -yhtyeen kautta tutuksi tullut rock-ilmaisu ovat vaikuttaneet voimakkaasti hänen omaan taiteelliseen kehitykseensä ja identiteettiinsä. Rajattoman kanssa tehdyn Queen-produktion myötä heräsi kiinnostus versioida myös Stingin musiikkia, ja näin syntyi ajatus produktion toteuttamiseen. Maamme huippumuusikoista koostuvaa yhtyettä ei ollut vaikea houkutella mukaan.

Stingillä itsellään on tapana sovittaa kappaleitaan jatkuvasti uudelleen sen mukaan, millaisella kokoonpanolla niitä kulloinkin esitetään. Tätä ohjenuoraa noudattamalla kappaleet muokkautuvat soittajien käsissä heidän näköisikseen. Kukaan ei vielä tiedä, miltä lopputulos tulee kuulostamaan; tervetuloa mukaan toteamaan se itse!

Hannu Lepola (laulu ja basso), Lenni-Kalle Taipale (kosketinsoittimet), Marzi Nyman (kitara), Joonatan Rautio (saksofonit ja kosketinsoittimet), Rami Eskelinen (rummut) ja Jaakko Kuusisto (viulu ja kosketinsoittimet)

Kesto väliaikoineen 2 h

Liput 15 ¤, Lippupiste (+ palvelumaksu 1,50 ¤/lippu)
Internet:http://www.sublime.fi
http://www.sellosali.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=57705

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.