Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 18.07.2009
Esiintyjä:Jamppa Kääriäinen es. Jaakko Teppoa
Paikka:Luumäki, Lomakeskus/Happy-Pappa Rokkaa ja Poppaa
Lisätietoja:TRIPPUUTTINA JUICEA, JAAKKO TEPPOA JA IRWINIÄ

Lauantainen festivaali-ilta mennään suurten suomalaisten lauluntekijöiden musiikin parissa. Iltaa voisi kutsua varsinaiseksi kansanmusiikki-illaksi.

Ensimmäisenä lavalle astelee todellinen huumorimusiikin taitaja, kun Jamppa Kääriäinen ottaa kansantaiteilija Jaakko Tepon tuotannon käsittelyyn. Tämä soolouralle lähtenyt HalavatunPappojen entinen solisti, jos kuka taitaa savolaismusiikin ja –huumorin salat tuhansien keikkojen kokemuksella. Niin kuin mies itse keikastaan sanoo, tiedossa on Jaskoo ja paskoo.

Seuraavaksi arvoiseensa käsittelyyn pääsee yksi suurimmista, kun Tommy Huovinen ottaa kitaransa käteen ja alkaa tulkita Juice Leskisen tunnetuksi tekemiä sävelmiä. Huovinen on pitkänlinjan muusikko, jonka omatkin levytykset ovat kolkutelleet listoja ja saaneet mukavasti radiosoittoa eri kanavilla. Huovinen ehti aikoinaan jopa ystävystyä Juicen kanssa harjoitettuaan toimittajan ammattiaan tekemällä mm. tv-dokumentin ja useampituntisen radiohaastattelun Juicesta joitakin vuosia sitten ja viettäen pitkiä aikoja mestarin seurassa.

Illan viimeisenä orkesterina soittaa lappeenrantalainen, vähintäänkin kyseenalaisen maineen maailmalta hankkinut Veljekset Goodman Irwin-shou. Reteesti vaan kiertueella ympäri suomea remunnut kansanmusiikki-yhtye, jonka lievästi sanottuna omintakeinen tyyli Irwinin musiikin esittämisessä on tuonut jopa ansaitsematonta menestystä keikkarintamilla. Suosiota on riittänyt ja riittänee, jos vain poikien kunto ja paikat kyseistä menoa jatkossakin kestävät.

Tapahtuma alkaa Taavetin Lomakylässä molempina iltoina klo 20.00
Internet:http://www.jakes.fi/pages/huumorviihe/jamppa-kaeaeriaeinen.php
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=56593

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.