Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ke 18.05.2022
Esiintyjä:St. Aurora
Paikka:Helsinki, On The Rocks (Mikonkatu)
Lisätietoja:On The Rocksissa järjestettävässä The Ones To Watch In 2022 Pt. 2 -illassa 18. toukokuuta nähdään kolme kovaa ja nousevaa rockbändiä, joiden meininkiä kannattaa pitää silmällä nyt ja tulevaisuudessa!

Illan tarjonta on koostettu kolmesta yhtyeestä, joiden musiikki vaikuttaa yhden ja yhteisen rock-kentän eri laidoilla:

Santa Cruzin jälkimainingeista nopeasti syntynyt St. Aurora on tehnyt nopeasti vakuuttavaa jälkeä Suomen rock-kentällä. Punk- ja alternativerockin välimaastossa kruisaileva yhtye julkaisi viime vuonna debyytti-EP:nsä They All Remember, joka on kerännyt jo yli sata tuhatta kuuntelukertaa. Poikkeusaikojen alkuvaiheissa perustettu bändi ei luonnollisestikaan ole päässyt todistamaan livekuntoaan kuin muutamilla keikoilla, joten nyt on oiva väli tulla katsomaan, kuinka uusi ja nälkäinen yhtye ottaa lauteet haltuun!
Falling (Just Another Way Fly) -video: https://youtu.be/I1nde6aEDlQ

Rimbacher on Jyväskylästä puskeva yhtye, jonka musiikki on korkeaoktaanisella kasariestetiikalla höystettyä klassista hard rockia. Välillä meiningissä maistuvat vaikutteet legendaarisilta aussirock -bändeiltä, kun taas välillä fiiliksissä aikamatkustetaan rohkeasti 80-luvulle glitterin ja hiuslakan peittämään Los Angelesiin. Bändin keulakuvana toimii Jyväskylän palosireeninäkin tunnettu Niko Rimbacher. Yhtye kuitenkin alleviivaa, ettei kyseessä ole sooloprojekti.
Cocaine Eyes & Nicotine Stains -video: https://youtu.be/CFkDisCYStQ

Sky Fighters on oululainen, elämää suurempia kertosäkeistöjä rakastava modernin poprockin sanansaattaja. Yhtyeen kappaleet houkuttelevat yhteislauluun ja melodiat jäävät takaraivoon asustelemaan. Ison maailman stadionrockin ja herkemmän popin ristiaallokossa surffaileva yhtye saa takuulla hyvän fiiliksen aikaiseksi! Helmikuussa debyytti-EP:nsä A Thousand Endings julkaissut Sky Fighters on myös perustettu vuonna 2020, joten voi hyvin kuvitella myös tämän poppoon odottavan keikkalavoille pääsyä varsin nälkäisenä!
Tsekkaa bändin kappale Neon Love tästä: https://youtu.be/K_tJkVL7s34
Internet:https://www.facebook.com/saintauroraband/
https://www.rocks.fi/tapahtumat/the-ones-to-watch-in-2022-pt-2-st-aurora-sky-fighters-rimbacher/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=127248

Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry.