Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 15.01.2022
Esiintyjä:Thiudareiks
Paikka:Tampere, Varjobaari
Lisätietoja:15.1.2022 Y.A.B.B. : Varjobaari:

AZAZEL - Alcoholic Black Metal Legends
BEATRIX - Maggot Infested Blackthrash
THIUDAREIKS - Kvlt BM

Varjobaarissa jatketaan tipatonta tammikuuta, oikein huolella kun legendaarinen vuonna 1992 y.a.b.b. perustettu AZAZEL saapuu toista kertaa ikinä Varjobaariin!!! Heiltä on ilmestynyt nyt myös uusi albumi "Aegrum Satanas Tecum" (2021 y.a.b.b.).

Kaikkien janoisten sankari Satanachia on luvannut, että viinaa vasta keikan jälkeen. Pitääkö lupaus? Pirkanmaalla tiedetään, että myös Tapparan pelimenestys saattaa vaikuttaa Lord Satanachian keikkakuntoon. Irtoaako valkovenäläinen tai yks lonkero joko iloon tai misantropiaan? Tai kenties In Nomine Dei Nostri Satanas? Oli miten oli, luvassa on täyttä black metal-hulluutta, jota tarjoilee ainoa oikea Mäntästä kotoisin oleva Azazel.

https://www.facebook.com/Azazelblackmetalfinland


Beatrix
Beatrix ei kumartele ketään vaan soittaa lähes halveksivaa blackthrashiä. Luvassa on niin energistä settiä, että vastaavaa ei ole tässä junttilassa hetkeen nähty. Kannattaa tulla katsomaan, mikäli Sabbat (JPN), Abigail, Destruction, Sodom, Nifelheim, Bathory, Beherit, Aura Noir tai Angel Witch maistuvat sinulle! Toukan saastuttamaa mustaa thräshiä Lempäälästä!

https://www.facebook.com/Beatrixblackthrash

Thiudareiksien joukot muodostivat Rigurwothis ja Sargatanas jo vuonna 1997 y.a.b.b. Yhtye muodostui erilaisten inkarnaatioiden kautta. Bändissä soundaa mukavasti vanhanliiton Isengard, Immortal ja muu norjalainen black metal.
Bändi ilmoitti FB-sivuillaan näin:
"Kick-off for the mastering process of our forthcoming EP at Studio SoundLouhos this day. Get ready to enter the endless plains.", joten uutta on luvassa Thidareiksiltäkin. Päädymmekö loputtomille tasangoille?

https://www.facebook.com/Thiudareiks


********************************************
Merchiä mukana, joten varaa käteistä!
Ovet n. kello 20 (soundcheckiä voi halutessaan seurata, mutta jos haluaa tulla paikalle vasta kun bändit aloittaa, kannattaa tähdätä kello 21).

Soittoajat:
21:30 Thiudareiks
22:30 Beatrix
23:30 Azazel
Insinöörinkatu 38
https://www.facebook.com/Varjobaari/
Liput 10¤.
Internet:https://www.facebook.com/Thiudareiks
https://www.facebook.com/Varjobaari
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=126791

Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry.