Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 28.03.2020
Esiintyjä:Lauma
Paikka:Kerava, The New Sherwood
Lisätietoja:90-luvun suomirockille kumartava Lauma saapuu Sherwoodiin!

LAUMA on luonut kitaroillaan kaikuisen indierock-maailman, joka on täynnä koukuttavia melodioita sekä purevaa tekstiä. LAUMA on myös kunnianosoitus 90-luvun Suomirock-bändeille. Kun bändiä perustettiin, “Listattiin suomalaisia bändejä, joita kuunneltiin nuoruudessa. Samat nimet nousivat esille ja oli selvää millaista musaa aletaan tekemään”, yhtye luonnehtii.

Yhtye julkaisee toisen albuminsa ’Yhtenä kappaleena’ 20. helmikuuta. Uusimman singlen ’Ei kaaduta koskaan’, sekä Lauman tulkinnan Tehosekoittimen ’Ulkona’ biisistä voi molemmat kuunnella täältä:
https://www.soundi.fi/uutiset/ennakkokuuntelu-kaikuisat-kitarat-soivat-lauman-uutuussinglella-b-puolella-retea-tehosekoitin-cover/

'Ei koskaan kaaduta' enteilee isosoundista ja mahtipontista albumia koukuttavilla melodioilla - Laumalle ominaista kaikuisaa kitaramaailmaa tietenkään unohtamatta.

“'Ei koskaan kaaduta' edustaa kevyintä osastoa levyllä, mikä ei tee siitä kuitenkaan varsinaisesti kevyttä biisiä. Sanoituksissa hekumoidaan hetkeä, jolloin olet viettänyt koko yön toisen kanssa keskustellen ja aamulla lausutaan jo ne tärkeimmät sanat. Se on voittamaton hetki ja luulen kaikkien tavoittelevan sitä”, laulaja Antti kertoo

”'Ulkona' valittiin b-puoleksi, koska Tehiksen eka levy iski penskana todella kovaa ja Ulkona on ehkä paras biisi siltä kiekolta. Eli hattua päästä Teharille”, kitaristi Petri kommentoi cover-valintaa.


LAUMA:
Petri - kitara
Juuso - rummut
Antti - laulu/kitara
Harri - kitara
Henna - basso

https://www.facebook.com/LAUMAYHTYE/

Illan avaa Teemu Lindberg (The B And The Band) soolona sekä Vialea!
Internet:http://www.facebook.com/laumayhtye
http://wwww.facebook.com/thenewsherwood
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=124648

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.