Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 17.01.2020
Esiintyjä:Ensio
Paikka:Helsinki, Ravintola Cactus
Lisätietoja:Nyt rymisee!

Perjantaina 17.1.2020 Ravintola Cactuksessa (Käpylä, Hki) tajuntaan iskeytyy kolme kivenkovaa rock-yhtyettä Helsinki-Tampere -akselilta.

Illan kattaus:
Pystyyn Kuolleet Hipit (TRE)
Vitun Ninjat (HKI/TRE)
Ensio (HKI)

Liput 5 euroa. Soitto alkaa klo 22. Soittoajat tarkentuvat myöhemmin.
Tapahtuman Facebook-event: https://www.facebook.com/events/576181719840852/

---

PYSTYYN KUOLLEET HIPIT

''Kenties pystyyn kuolleet hipit tarkoittanee tässä yhteydessä psykedeelien avuilla sfääreihin itsensä singauttaneita trance-hippejä, jotka ovat jaloillaan mutta minkäänlaisen inhimillisen kontaktin tavoittamattomissa.''

Tämän energisen Tampereen Pispalasta maailmaa tutkailevan nelikon debyyttialbumi "Pako Todellisuudesta" julkaistiin äskettäin.

https://www.facebook.com/PystyynKuolleetHipit/
https://youtu.be/xhSdCtYnXDk

---

VITUN NINJAT

Vitun Ninjat on täällä. Kosteimmissa kellareissa kasvaneet, 90-luvulla musiikillisen herätyksensä kokeneet Ninjat löysivät pari vuotta sitten parhaan aseensa. Tämä ase on rock. Villinä raikaava, sisuksia ravisteleva, sielua kouraiseva rock. Aseen osissa on käytetty myös metallia vahvistamaan raskastekoista, mutta tappavan ketterää riffirunkoa. Huhuja on kuulunut, että rock on nyt teroitettu ja että Vitun Ninjat alkaisivat sitä todenteolla käyttämään.

Tiikerin lailla, pelkoa vailla, iskuilla raskailla, iskee Vitun Ninjat!

https://www.facebook.com/vitunninjat
https://youtu.be/Sr62GZpKRQ8

---

ENSIO

Ensio on alunperin Rovaniemeltä ja sittemmin Helsinkiläistynyt vuonna 2012 perustettu trio, joka tarjoilee suomenkielistä vaihtoehtorokkia post-punk, grunge vivahteilla.

Ensio on julkaissut vuosien varrella useita sinkkuja, sekä EP:t Kotiin (2013), Nuorta Verta (2015), Epänormaali (2017) ja Kasuaali Vaihtoehto (2019). Kasuaali Vaihtoehdolla (Vuosipäivä, Neljän seinän sisällä) tuottajana toimi Disco Ensemblen Jussi Ylikoski. Ensio oli Ylex viikon kellaribändi jo vuonna 2014, sekä päässyt Ylex radioaalloille singleillä ''Syö sun sanasi'', ''Lapsi miehen vaatteissa''. Ensio on myös saanut vuosien varrella loistavaa palautetta erityisesti taidokkaasta soitosta ja rosoisesta laulusoundistaan.

https://www.facebook.com/ensiobandi/
https://youtu.be/a9aXQChwiiQ
Internet:https://www.facebook.com/ensiobandi/
https://www.cactus.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=123986

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.