Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:to 21.11.2019
Esiintyjä:PH
Paikka:Kuopio, Henry's pub
Lisätietoja:Vapaa pääsy!
OVET KLO 19 - SHOWTIME KLO 20 - K18

PH:
”Mr. Peter Haydenin tarina ulottuu vuosituhannen alkuun. Se on soittanut post-rockia, psykedeelistä rockia, space rockia, doom metalia, post-metalia ja progressiivista instrumentaalimusiikkia. Bändi on esiintynyt Roadburnissa, Tuskassa ja Flow’ssa ja Roskildessa. Yhtye on outolintu, jonka voi kuvitella lähes minne tahansa, mutta silti yllättyä, kun se on siellä. Tämä todellinen oman polkunsa kulkija tuntuu jopa yrittävän karistaa kannoiltaan – mistä esimerkkinä nimen vaihto bändin logona toimivaan PH-monogrammiin. Silti ja siksi: tämä on rock and roll future.” – Blow Up Fest

Syksyllä 2019 yhtyeen levy levyltä manifestoituva jatkuva kehitys etenee kun viides täyspitkä albumi näkee päivänvalon Svart Recordsin kautta. Julkaisua seuraa sekä Euroopan kiertue.

Yhtye on julkaissut 4 täyspitkää albumia: Faster Than Speed (Winter, 2010), Born A Trip (Kauriala Society, 2012), Archdimension Now (Kauriala Society, 2014) ja Eternal Hayden (Svart, 2017). PH:n viides täysipitkä julkaistaan Svart Recordsin toimesta syksyllä 2019!


LISÄTIEDOT:
https://mrph.net/
http://altagency.fi/
http://www.henryspub.net
https://svartrecords.com/
Internet:http://www.henryspub.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=123391

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.