Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ti 23.07.2019
Esiintyjä:Nooa
Paikka:Helsinki, Tenho Restobar
Lisätietoja:UNYA on Hilkka Louhivuoren sävellysten ja pitkäaikaisten ystävysten ympärille muotoutunut vuonna 2017 perustettu yhtye, jonka jäsenet kuvailevat musiikkiaan indie-elektro-hopiksi, ja hakevat musiikkiinsa taitavasti kansainvälistä soundia, pitäen kuitenkin laulukielenään suomen. Juuri suomenkieliset lyriikat tekevät yhtyeestä poikkeuksellisen, sillä vastaavanlaista musiikkia suomeksi tekeviä yhtyeitä ei löydy kuin korkeintaan kourallinen. Unyan persoonallista ja elokuvallista äänimaailmaa on verrattu mm. Yonaan, Karinaan sekä Vestaan. Ulkomaisista artisteista vaikutteita on kuultavissa mm. James Blakelta, Bon Iveriltä sekä Bonobolta. 7.6 julkaistu albumi on äänitetty helmikuussa 2018 Kiikalan puukirkossa, mikä antoi koko albumille poikkeuksellisen pehmeän ja kuitenkin ytimekkään soundin.

UNYA -yhtyeen omaa nimeä kantava esikoisalbumi on trip-hopin, jazzin ja modernin pop-laulun rajapinnalla vaivattomasti seikkaileva kokonaisuus. Avarat äänimaisemat, moderni studiotuotanto luovat jäntevän rungon Hilkka Louhivuoren maailmanluokan laulumelodioille.

"Sekoituksessa on hyvä määrä trip hopin eläväisempää laitaa, ripaus orgaanista maailmanmusiikkia ja ehkä hiven vaikeasti määriteltävää modernia jazziakin."
- desibeli.net (30.4.2019)

Spotify: https://spoti.fi/2QSJnpU
Youtube: https://bit.ly/2vi54FR
Facebook: https://www.facebook.com/unyamusic/
Instagram: https://www.instagram.com/unyamusic/

-
NOOA

Suomalais-italialainen NOOA on uusi elektroninen synapop-yhtye. Noora Salmen (FI), Ranieri Scoccian (ITA), ja Mikko Pataman (FI) muodostama yhtye soittaa englanninkielistä popmusiikkia kansainvälisellä soundilla. Yhtyeen musiikki on omaperäinen kokonaisuus indietä, poppia ja syntikoita, joka herättää kuulijassa samanaikaisesti halun tanssia ja pysähtyä kuuntelemaan. Syksyllä 2017 perustettu NOOA julkaisi ensimmäisen sinkkunsa “Did you notice” Eclipse-musicilla 22 maaliskuuta.

Noora Salmi - laulu & koskettimet
Ranieri Scoccia - rummut
Mikko Patama - koskettimet

Website: https://nooaband.com/
Facebook: https://www.facebook.com/bandnooa/
Instagram: https://www.instagram.com/nooaband/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6LCJ5ph753p6aQEmy4md25?si=68X6WfwnQTeAJ0N2WP-IIg
Internet:https://www.facebook.com/events/456582121824084/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=122223

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.