Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:su 31.03.2019
Esiintyjä:Rampe Raven
Paikka:Riihimäki, Vihreä Talo
Lisätietoja:Vihreällä talolla klo 18-20.

Pauliina Diallo esiintyy yhdessä Afrocosmoksen kanssa.
Tyyli on maanläheinen, jossa Diallo sekoittaa omia koreografioita sekä länsiafrikkalaisia traditionaalisia tansseja ja rytmejä.

Rampe-Raven esiintyy myös tapahtumassa.
Rampe-Raven luo erilaisia äänimaailmoja didgeridoolla ja itse rakentamillaan rytmisoittimilla. Esityksiinsä hän sisällyttää mahdollisuuksien mukaan myös visuaalisia elementtejä.
Myynti/ varaukset: rudolf.liikanen@gmail.com tai 0405044596.

Ovet vataan klo 17.00
Liput 12/10¤

Pauliinan intohimona on ollut afrikkalainen tanssi ja musiikki jo pitkään. Hän on käynyt kaksi kertaa Guineassa ammentamassa tansseja ja rytmejä. Pauliina on toiminut vuodesta 2000 lähtien tanssijana ja muusikkona, sekä laulajana afrikkalaisen tanssin ja musiikin ryhmässä Wonuwalissa. Ryhmä on esiintynyt mm. Savoy-teatterissa, Etnofaces-festivaaleilla, kulttuurikeskus Caisassa, Maailma kylässä- festivaalilla Helsingissä sekä Kiinassa Pekingissä ja Wuhanissa. Pauliina on esiintynyt afrikkalaisessa tanssisadussa ”Koirat, apinat ja maapähkinäpelto”, jossa hän on ollut mukana tanssijana, laulaja, muusikkona. Esityksen ensi-ilta oli 2016 Helsingissä Annantalossa.

Afrocosmos
Afrocosmos on rumpuryhmä, joka esittää länsiafrikkalaistyylistä musiikkia suomalaisin silmin suodatettuna. Afrocosmoksen sisällä syntyvät niin suomenkieliset sanoitukset kuin sovituksetkin. Orkesterilta kuullaan rytmikästä rummun rytkettä, kevyttä linnun viserrystä ja melodista Balafonin juoksutusta, sekä laulun lirahduksia.
Internet:https://www.facebook.com/ramperaven/
https://www.vihreatalo.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=120657

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.