Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:to 21.02.2019
Esiintyjä:Pelko
Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:Helmikuussa Bar Loosessa veivataan kolmen mainion indierock-ryhmän voimin torstai-illasta pikkuviikonloppu! Lauteille nousevat Signs of May, Pelko ja Skinjobs.

SKINJOBS
Skinjobs on lyönyt syksyn Rachael-sinkkunsa myötä entistä näkyvämmän merkin suomalaisen indierockin kartalle. Rachael on noteerattu niin kotimaisessa kuin kansainvälisessäkin indieskenessä, ja bändin elokuvallinen, dramaattinen ja tummasävyinen musiikki on kerännyt vertailuita moniin kansainvälisiin huippunimiin Kate Bushista Florence and the Machineen.

FB: https://www.facebook.com/skinjobs2019/
Rachael: https://www.youtube.com/watch?v=I43uCri8hB0

PELKO
Olemme Pelko, helsinkiläinen traumarock-yhtye. Bändi perustettiin vuonna 2014, kun metsistä paenneet Saara ja Niilo löysivät luovan yhteyden. Julkaisimme viime vuonna debyyttialbumimme ja huhtikuussa meiltä ilmestyy toinen pitkäsoitto. Meille on tärkeää soittaa kovaa, tehdä itse ja keikkailla paljon. Vaikutteitamme ovat Hector, Suede, Kent ja kosminen taustasäteily.

Sivut: www.pelkoband.fi/
FB: www.facebook.com/pelkohelsinki/
Yksi katse riittää (video): www.youtube.com/watch?v=2fJVVsafR94

SIGNS OF MAY
Signs of May tarjoilee kolmen hengen voimin tunnelmallista alternative pop/rockia. Sävelissä ja sanojen sisällä olevista tarinoista voi löytää niin herkkyyksiä kuin voimakkaita tunteita. Nämä tulkinnat voivat viedä sinut hetkeksi pois arjesta.

FB: https://www.facebook.com/signsofmay/
Rock of Desert: https://www.youtube.com/watch?v=VLEMFUBOj9g

SOITTOAJAT:
Signs of May 21:00
Pelko 21:45
Skinjobs 22:30

SISÄÄNPÄÄSY: 6¤
Internet:www.pelkoband.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=120649

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.