Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 22.10.2016
Esiintyjä:Muistijälki
Paikka:Oulu, 45 Special
Lisätietoja:On se aika vuodesta, että kaikki kokoontuvat 45 Specialiin! Lauteille astuu kolme bändiä kolmesta eri genrestä, mutta ah, kaikki niin samanhenkisiä tarkoituksena ilahduttaa kuulijaa, antaa elämyksiä ja kokemuksia aina seuraavaan kierrokseen saakka.

TTB (toistaiseksi tuntematon bändi). Bändin musiikkivaikutteet tulevat tuulen lailla purskeina suoraan elämästä. Bändi herättää henkiin talviuneen vaipumassa olevat kirjastotätit ja toimistojen syysväsymyksen uuvuttamat sedät eikä kukaan jää sanattomaksi..

MUISTIJÄLKI: Suomalaisen rokin virran viemää sulavasti ja rouheasti. Muistijälki menee suoraan sieluun ja sitä kautta siihen kolkkaan, jossa majailee ilo, kaipuu ja rakkaus. Edellisen vuoden muistijälki vahvistuu ja tunteet jaetaan sekoituksen jälkeen uudelleen. Jättää lähtemättömän jäljen...

SHARED SENSE: Jaetulla tunteella takki auki sielua myöten. Bluesrockia raakana ilman lantrinkia. Saundit eivät jätä ketään kylmäksi kitaroiden kiljuessa ja bassolinjojen takoessa rumpujen kanssa haaroväleihin sellaisen sinfonian, että sitä on vaikea saada sieltä pois. Kun bändi saa vaihteen silmään niin siinä muha tippuu katosta ja lankut lähtevät lattiasta lentoon. Pitäkää jalat maassa, kädet näkyvissä ja pää pinnalla.

Liput 5 ¤ ja narikka 2,5 ¤
Internet:https://www.facebook.com/muistijalki/
http://www.45special.com
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=110271

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry.