Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ti 12.07.2016
Esiintyjä:Brass Monkeys
Paikka:Helsinki, Espan lava
Lisätietoja:Brass Monkeys -yhtyeen tavaramerkki on taitavat tulkinnat unohdetuista klassikoista, joita ei kuule joka päivä. Yhtye on ottanut tietoisesti etäisyyttä monelle yhtyeelle tavanomaiseen tapaan koota esityslistansa "Top 50" -listan biiseistä. Brass Monkeys haluaa sukeltaa syvemmälle rock-klassikoiden ytimeen eikä pelkää tarttua monimutkaisiin tai haastaviin kappaleisiin.

Steve Smith UK (kitara / laulu) on kiertänyt laajalti Euroopassa ja Etelä-Amerikassa sekä sooloartistina että jäsenenä seuraavissa kokoonpanoissa: The Pumping Nads, Fuaim, The Diggers ja Crunchy Frog.

Jukka Loikala (basso) oli yksi Peer Güntin perustajajäsenistä. Loikala on levyttänyt ja kiertänyt monien muidenkin bändien kanssa Suomessa ja ulkomailla, mukaan lukien Libido, Jalo Walamies Band, Dogbone ja useita tanssibändejä.

Kimmo Kosenius (rummut) on soittanut melkoisen suomalaisen soittajakaartin kanssa viimeisen 40 vuoden aikana. Laajasta luettelosta löytyvät mm. Claudia Cardinale, Busters, Doctors Special, Briard, Woude, Tixa ja Hevospistooli, Wow-Dees, Mailroad, Fuckin' Hippies, Trouble, Problems? ja Burning Desire.

Aikataulu klo 12.00-13.00. Vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan!
Internet:https://www.facebook.com/brass.monkeys.band/?fref=ts
http://www.espanlava.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=108855

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry.