Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 03.06.2016
Esiintyjä:Jaakko Laitinen & Väärä Raha
Paikka:Helsinki, Elmun baari
Lisätietoja:Kansainvälisestikin kunnostautunut Lapland-Balkan-etno-iskelmä-orkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha täräyttää kesäkuun ensimmäisen perjantain kunniaksi tanssibileet Elmun baarissa Helsingin Punavuoressa erikoisvieraanaan juuri uuden levyn julkaissut Ville Leinonen. Väärä Rahalle kyseessä on tämän vuoden ensimmäinen julkikeikka Helsingissä, mutta keikkatauon syy ei ole laiskuus vaan ahkeruus: orkesteri on rampannut Lapin- ja Euroopankiertueilla sekä äänittänyt tulevaa levyään.

JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA

Kolme kriitikoiden ylistämää albumia julkaissut bändi yhdistelee musiikissaan erilaisia aineksia pääainesosinaan Balkanin mustalaisrytmit, venäläiset romanssit ja vanha suomalainen iskelmä. Se tunnetaan ennenkaikkea hurmoksellisista live-esiintymisistään ympäri Suomen Turusta Suomussalmelle ja Eirasta Inariin. Maamme rajojen ulkopuolella se on esiintynyt Saksassa, Sveitsissä, Italiassa, Unkarissa, Kazakstanissa, Makedoniassa, Turkissa, Ukrainassa, Venäjällä sekä pitkin Baltiaa ja ympäri Skandinaviaa. Väärä Raha vietti alkuvuoden Turussa studiossa uutta levyään valmistellen.

Huhujen mukaan syksyllä julkaistavalla neljännellä albumilla on luvassa entistä enemmän turkkilaisia ja libanonilaisia mausteita. Orkesteri ei sinänsä myönnä eikä kiellä näitä väitteitä, mutta kehoittaa kaikkia kynnelle kykeneviä saapumaan itse arvioimaan uusien rallien laatu. "Uusia lauluja on varmasti luvassa myös vaativalle punavuorelaisyleisölle, rakastetuimpiakaan Väärä Raha -ralleja kuitenkaan unohtamatta" lupaa muun muassa Poliisi-TV:stä tutun 'Yö Rovaniemellä'-kappaleen säveltäjä Janne "Schtimbola" Hast.

VILLE LEINONEN

Ville Leinonen herkistyttää Elmun baariin saapuvia kesäisellä setillä ajankohtaisia lauluja.

Viimeisin levy Laivalla (5/2016) syntyi yhdessä helsinkiläistrio Mopon kanssa. Nyt kesä on jo edennyt siihen pisteeseen että satamassa tanssitaan psykedeelistä poskivalssia yhdessä tulevaisuuden ja menneisyyden kanssa. Taatusti ainutlaatuinen soolosetti luvassa Leinoselta kaikilla mausteilla. Minkä laulun haluaisit kuulla?

SOITTOAJAT:

22:00 Ville Leinonen
23:00 Jaakko Laitinen & Väärä Raha

LIPUT:

Ennakko 10¤ ja ovelta 12¤
Internet:http://www.mrjaakko.com
http://elmunbaari.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=108287

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.