Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 06.05.2016
Esiintyjä:Brymir
Paikka:Tampere, m/s Tammerkoski
Lisätietoja:Tampereen Viikinsaaressa lauantaina 6. elokuuta 2016 järjestävä SaariHelvetti-festivaali tuo helvetinmoisen myrskyn myös Pyhäjärven vesille. Keväällä ja kesällä 2016 järjestetään kolme Helvetti goes Risteily -juhlaa. Risteilyt tapahtuvat Hopealinjan m/s Tammerkoski-aluksella. Laivalle mahtuu vain 100 ensimmäistä lipun ostanutta, joten tiiviitä ja hikisiä keikkoja on luvassa.

Historian ensimmäinen Helvetti goes Risteily tapahtuu pe 6.5.2016. Pääesiintyjä on extreme metalia soittavaa Brymir, joka palaa Tampereelle kahden vuoden odotuksen jälkeen. Brymir julkaisee vielä tämän kevään aikana uutta musiikkia. Illan toisena bändinä nähdään Frosttide, joka on kiertänyt useamman kerran Eurooppaa ja jakanut lavoja mm. Cradle of Filthin, Korpiklaanin, Wintersunin ja Ensiferumin kanssa. Yhtye soittaa epic dark-folk-metalia.

Sadan erän päivälippujen lisäksi myydään erittäin pieni erä risteilylippuja, jotka ovat voimassa jokaisella risteilyllä.

Risteilyt kestävät noin 4 tuntia, laivoissa on täydet A-oikeudet. Tupakointi sallitaan laivan ulkokansilla ja tapahtumat ovat K18. Laiva lähtee ja palaa Laukontorin satamaan.

Nyt jos koskaan, kannattaa kokeilla miltä Pyhjärven vesistö näyttää ja kuulostaa parhaimmillaan! Ilta jatkuu Rokkibaari Bändärissä aina klo 3 saakka Carnalation dj'sin tahtiin.

Helvetti goes Risteily
m/s Tammerkoski, Pyhäjärvi, Tampere pe 6.5.2016
Brymir, Frosttide

liput 12 e + toimituskulut
klo 19 - 23
kolmen risteilyn lippu kustantaa 30 e + toimituskulut. niitä saa saarihelvetin omasta liveto sivusta.

Ennakkoliput Livetosta: https://liveto.fi/tapahtumat/helvetti-goes-risteily-brymir-frosttide/
K18, A-oikeudet

Jatkot:
Rokkibaari Bändäri klo 23 - 03
Carnalation dj's
Ilmainen sisäänpääsy

Kellonaika:
19:00-23:00
Laukontori 10 A 3
m/s Tammerkoski, Pyhäjärvi
33200 Tampere
Internet:http://www.brymir.com/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=108012

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.