Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 05.03.2016
Esiintyjä:Fudge Flounders
Paikka:Jyväskylä, Poppari
Lisätietoja:Bailout on Kotkasta lähtöisin ja vuonna 2009 perustettu bändi jonka musiikkia voisi kuvailla vaihtoehtoiseksi hardrockiksi. Parin omakustanne demon jälkeen bändi äänitti ”A new day” nimisen EP:n joka julkaistiin Secret Entertainment yhtiön kautta vuonna 2012. Se sai hyviä arvioita eri medioista ja positiivista palautetta omintakeisesta tyylistä sekä trumpetin käytöstä hardrock musiikissa ja näiden myötä bändi keikkaili ahkerasti eri puolella suomea.

Viimeisen vuoden aikana Bailout on äänittänyt ja valmistellut debyyttialbumiaan, joka kantaa nimeä ”As the winds blow on” ja se tulee näkemään päivänvalon alkuvuodesta 2016.

Albumista on julkaistu ensimmäinen sinkku: The rise & regret” ja se on kuunneltavissa ja nähtävissä musavideon kera:

https://www.youtube.com/watch?v=QJvql5cXisI

www.facebook.com/bailoutrockband
www.bailoutrockband.com

FUDGE FLOUNDERS

Lahden kovimmaksi useassa lähteessä tituleerattu Rockyhtye Fudge Flounders on tunnettu basisti-laulajansa Elmon läpileikkaavien vokaalien ja räyhäkkään bassosoundin lisäksi biisimateriaalistaan, jonka lähes seismiseksi äityvä syke ja kyseenalaistamaton livetiukkuus ei jätä kuulijaa kylmäksi tai edes kädenlämpöiseksi, vaan lennättää pahaa-aavistamattoman yleisön suoraan kuuhun ja takaisin jokaisella nuotillaan.

http://www.fudgeflounders.com/
https://www.facebook.com/fudgeflounders
https://soundcloud.com/fudgeflounders

Liput 3¤, Showtime klo 22.00 ->
Internet:https://www.facebook.com/fudgeflounders/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=107021

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.