Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 30.01.2016
Esiintyjä:Riot Club
Paikka:Jyväskylä, Ravintola Poppari
Lisätietoja:30.1.2016 - PAHOINVOINTIKLUBI

Esiintyjinä:
23:00 - SUOMEN LUONTO
24:00 - COLORBLUE (HKI)
01:00 - RIOT CLUB (TRE)

Liput 5¤ (+ narikka)

Kevään ensimmäinen Pahoinvointiklubi torpedoi täysin tipattoman tammikuun loppumetreillä, kun kolme kovaa, täysin toisistaan poikkeavaa orkesteria valtaa Ravintola Popparin lauteet tammikuun viimeisenä lauantaina. Hyppää hurmioon!

RIOT CLUB
Riot Club on Tamperelainen, vuodesta 2011 operoinut Rock-Alternative-Grunge-ristisiitos. Bändi on karaistunut lukuisilla, koko Suomen kattavilla keikkareissuillaan ja vuosina 2013 sekä 2015 heitetyillä parin viikon Euroopankiertueillaan pysäyttämättömäksi live-terminaattoriksi, jonka jokainen esiintyminen on paitsi arvaamaton, myös tinkimätön.
http://www.riotclub.fi/
https://www.facebook.com/riotclub.fi

COLORBLUE
Helsinkiläinen nelikko Colorblue yhdistää musiikissaan saumattomasti klassisen rockin ja modernin popin. Lämpimät melodiat kohtaavat viileän epiikan ja isoilta kertosäkeiltä ei tulla välttymään. Yhtye on julkaissut vuoden mittaisen uransa aikana viisi sinkkua ja neljän biiisin EP:n. Yhtye julkaisee uuden sinkun helmikuun lopussa.

https://www.facebook.com/colorbluemusic/
https://m.youtube.com/watch?v=MneKnA4gTQo

SUOMEN LUONTO
Pahoinvointiklubilla debyyyttinsä tekevä Suomen Luonto esittää melodramaattista ja epärehellistä rockmusiikkia herättäen eloon mm. L. Onervan sekä Larin Kyöstin runoja, äänimaiseman liikkuessa herkästä tunnelmoinnista vimmaiseen krautrockiin. Vaikutteita on kuultavissa sekä sammaloituneesta suomiprogesta että pölyisistä 80-luvun iskelmistä.

Järjestäjä: Yleishyödyttömät Pahoinvointipalvelut ry.
Internet:https://www.facebook.com/riotclub.fi/
http://ravintolapoppari.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=106346

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry.