Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 08.04.2016
Esiintyjä:JuuriJuhla: Saaga Ensemble
Paikka:Espoo, Sellosali
Lisätietoja:Friggissä sukupolvensa taitavimmat pelimannit ovat kehittäneet oman musiikillisen sekoituksensa, jota voidaan kutsua nimeltä Nordgrass. Siinä yhdistyvät pohjoismainen ja irlantilainen kansanmusiikki sekä amerikkalainen bluegrass. Yhtyeen jäsenistä useimmat ovat saaneet myös klassisen koulutuksen, mikä näkyy mm. soittamisen vaivattomuudessa, mutta Friggistä tekee Friggin saumaton musiikillinen kommunikointi, dynamiikka, energia ja huumori, jotka ovat kaukana akateemisuudesta ja pääsevät parhaiten oikeuksiinsa livenä.

Alina Järvelä (viulu), Esko Järvelä (viulu), Tommi Asplund (viulu), Tero Hyväluoma (viulu), Tuomas Logrén (kitara), Petri Prauda (mandoliini, säkkipillit ja cittern) Antti Järvelä (basso)

Saaga Ensemble on harvinaislaatuinen uuden folk-popin yhtye, joka rikkoo kansanmusiikin sekä eri musiikkityylien rajoja. Saaga Ensemble kertoo tarinoita nykyihmisen silmin, nostaen pääosaan tämän päivän ihmiset ja heidän selviytymisensä elämässä sekä ihmissuhteissa. Inspiraatiota on haettu niin metsistä, pelloilta kuin kaupungin sykkeestäkin.

Soila Sariola (laulu), Vilma Timonen (kantele,laulu), Jaakko Kämäräinen (basso, laulu), Tommi Asplund (viulu, laulu), Milla Viljamaa (kosketinsoittimet, laulu), Jyri Sariola (lyömäsoittimet, laulu)

Kesto 2 h 15 min, sis. väliajan
Liput alkaen 17/11 ¤, Lippupiste
Naulakkomaksu 2 ¤
Internet:http://www.sellosali.fi/fi-FI/JuuriJuhla_Frigg_Saaga_Ensemble(80276)
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=106333

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.