Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 12.12.2015
Esiintyjä:Jyväskylä Big Band & Osmo Ikonen
Paikka:Jyväskylä, Poppari
Lisätietoja:Sinatra 100
Jyväskylä Big Band, solistina Osmo Ikonen
La 12.12.2015 klo 18:00
Poppari, Puistokatu 2 – 4, Jyväskylä
Liput: 15/10¤
Ennakkoliput Popparista

Jyväskylä Big Band järjestää Frank Sinatran 100v. -syntymäpäivänä konsertin Popparissa 12.12.2015 klo 18:00 Konsertin johtaa Ilkka Mäkitalo. Sinatran saappaisiin astuu huikea Osmo Ikonen. Ikosen naissolistipariksi nousee JBB:n pasuunasektiostakin tuttu Henriika Steidel-Luoto.

Luvassa on svengaavaa tunnelmointia cocktail-henkisessä alkuillan konsertissa. Sinatran klassikot pääsevät oikeuksiinsa perinteisinä big band -sovituksina. Kappaleina kuullaan niin lennokkaita, svengaavia ja tunnelmallisia versioita kaikkien tuntemista kappaleista, kuten Come Fly With Me, Fly Me to The Moon, I´ve got you under my skin, My Way ja New York New York.

Suomen monipuolisimpiin muusikoihin lukeutuva Osmo Ikonen on todellinen multitalentti. Tänä syksynä uuden EP:nsä julkaissut Korpilahdelta lähtöisin oleva laulaja/tuottaja myös soittaa useita eri instrumentteja ja ollut mukana tuottamassa ja kirjoittamassa kappaleita muun muassa Anna Abreulle, Cheekille, Elastiselle, ja Sunrise Avenuelle.

Oman soolouran lisäksi Ikonen tunnetaan muun muassa supersuosituista SuomiLOVE- ja Voice of Finland -tv-ohjelmista. TV-ohjelmien lisäksi hän soittaa myös selloa Jazz Emmalla palkitussa Oddarrang-yhtyeessä, bassoa soul/funk -yhtye The Northern Governorsin riveissä ja kiertää maailmaa Sunrise Avenuen kosketinsoittajana.

Tapahtuma facebookissa:
https://www.facebook.com/events/164594313894948/
Internet:https://www.facebook.com/JyvaskylaBigBand
http://ravintolapoppari.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=105640

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.