Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 03.10.2015
Esiintyjä:Marjajohanna
Paikka:Oulu, Tukikohta (Välivainio)
Lisätietoja:Paskakaupunni ry: 
Kiintiönaisten iltasoitot lauantaina 3.10. 
vapaassa kulttuuritilassa Tukikohdalla, Välivainiolla

***

- MARJAJOHANNA (popcornrok, Oulu)

Marjajohanna syntyi syksyn tuulissa 2009, kun muutakaan vaihtoehtoa ei ollut. Ensimmäinen kitara ostettiin keväällä 2011. Lauluja alkoi tulemaan jo ennen kitaraa.

Välillä hän laulaa siitä mistä kaikki elikkä rakkaudesta, mutta laulujen aiheet läikehtivät iloisesti elämän aalloilla hevosista väkivaltaan ja jumalaan. Pääasia on että tuntuu hyvältä tehä. Se onkin ollut Marjajohannan korkein periaate: nauttia prosessista.

Marjajohanna aloitti myös keikkailunsa sillä periaatteella, että pyrkii nauttimaan jokaisesta keikasta. Tämä tuleva on MJ:n viides keikka.


- SUTINA (rock, Oulu / Helsinki)

Neljän kolmikymppisen musiikillinen rock-läjä, bändi, joka tunnetaan nimellä Sutina. Bändi on soittanut yhdessä jo vuosikaudet. Perussetin eli kitaran, basson ja rumpujen lisäksi bändin saundiin kuuluu olennaisena osana poikkihuilu. Musiikki on suomenkielistä, omintakeista rokkia.


- VAIMO & LAPSET (bailufolk, Oulu)

Vaimo & Lapset skulaa suloista, mutta äkäistä folkkimusiikkia, tunnetaan myös bailufolkkina.

Bändi syntyi ideana jo vuoden 2012 puolella, mutta ruumiillistui alkuvuodesta 2013. Silloin se soitti ensimmäisen keikkansa Morfoosien yössä. 

V&L:n käsittelemät aiheet liikkuvat henkilökohtaisen kokemuksen sekä ympäristön havaintojen välillä, aina sfäärisiin sfääreihin asti. Akustinen kitara, kaksi ääntä sekä rumpu toimivat rakennuspalikoina näihin kappaleisiin. 


***

Ovet aukeaa klo 18.00. Bändit klo 19-24.
Liput 5 euroa (Paskakaupunni ry:n jäsenille 4 euroa).

ps. kyseessä on yksityistilaisuus, johon Sinut on kutsuttu ♥
Internet:-
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=104832

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.