Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 25.09.2015
Esiintyjä:Aimo Laitamo
Paikka:Jyväskylä, Ravintola Poppari
Lisätietoja:Hyvää musiikkia tarjolla juuri SINULLE! Liput 3/5e. Showtime klo 22.30. Ensin vetää Ossian ja sitten Aimo. Tervetuloa!

OSSIAN SMITH
Kitaristi-laulaja Ossian Smith esittää monenkirjavaa uusklassista härmä-americanaa, jossa yhdistyvät tarttuvat melodiat ja juureva rock-poljento. Omien projektiensa ohella Smith (oikealta nimeltään Tuomas Räisänen) on esiintynyt esimerkiksi Hessu Heinosen ja Joe Vestichin yhtyeissä ja hänen soittoaan ovat studiossa käyttäneet mm. Nicolas Kivilinna ja Mikko Alatalo. Duo-kokoonpanon täydentää kitaristi Artturi Borén.

AIMO LAITAMO
Aimo Laitamo esittää kotitekoisia suomenkielisiä popkappaleita. Kuusihenkinen akustinen yhtye maalailee monenkirjavia tunnelmia kitaran, mandoliinin, basson, pianon, kahden viulun sekä kuuden laulun voimin. Laulut kertovat kaikesta, mikä mielen päällä liikkuu: unesta ja rakkaudesta, kesästä, tanssimisesta tai vaikka lyijykynistä.

Laitamo aloitti soolokeikkailun syksyllä 2014, ja yhtye näki päivänvalon kesällä 2015. Kesäkuussa 2015 julkaistiin Laitamon ensimmäinen nettisingle Taivaanrannanmaalari.
Internet:www.facebook.com/laitamonaimo
www.ravintolapoppari.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=104676

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.