Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 11.04.2015
Esiintyjä:Alternate Hero Machine
Paikka:Helsinki, Sture 21
Lisätietoja:Tervetuloa Alternative Rock iltaan Sture 21:seen 11.4.2015 klo 21!

Illan esiintyjät:

Alternate Hero Machine on kesällä 2014 perustettu Hard Alternative Rock bändi Helsingistä, jonka suosikkeihin kuuluu mm. Queens of the Stone Age, The Black Keys, Truckfighters, Royal Blood, Wolfmother ja Foo Fighters. Keikalla AHM soittaa pääosin omia versioita suosikkibiiseistään joten edellä mainittujen bändien biisejä on esim. luvassa. Bändin tavoitteena on nauhottaa esikois EP kesän aikana.

Outoflow, Itä-Hollolan ihme, on 2007 perustettu bändi, jonka suurimpia vaikutteita ovat erinäiset yhteyeet eri tahoilta, Yöradio, kahvi, pakut, sohvat, kuolleet rotat, hevarit, repa, huonotvitsit, isät, rajut persoonat ja sauna. He ju…lkaisivat juuri esikois EP:n. EP:tä pääsee kuuntelemaan alla olevista linkeistä.
Meriitteinä mainittakoon, että bändi toimi Saxonin lämppärinä vuoden 2011 kiertueella Suomessa.

Noisewood on “Alatyylistä rokkia, epävireisiä kitaroita, ehkä pari melodiaakin saatat kuulla, jos olet kiltti. Noisewood synkentää entisestäänkin suomalaiset metsät, joskin rauha ja hiljaisuus saattaa silloin tällöin vaarantua.”
Bändi voitti myös Ylex:än viikon kellaribändi -tittelin sekä nautti toimittajien suurta suosiota 2014 vuoden loppupuolella!

Liput 5¤
K18
Internet:https://www.facebook.com/AlternateHeroMachine
http://www.sture21.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=102024

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.