Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 07.03.2015
Esiintyjä:Soulwound
Paikka:Kouvola, Mari´s coffee
Lisätietoja:Jysäys - karnevaali 7.3 tarjoaa monipuolisen pläjäyksen musiikkia Anjalassa; Progea, Thrashia, Kantria, Rockia, akustista musiikkia ja yhteislaulua. Jysäys- iltamia on järjestetty vuodesta 2011 asti, ja tällä kertaa saamme esitellä myös ensimmäisen ulkomaan vieraan, X-pandan joka tarjoilee progressiivista fuusiorockia. Muita esiintyjiä on Minutian, Soulwound, Thirteen ja Mika Byman & Kovat otteet.
X-Panda on progressiivinen fuusiometalliyhtye Virosta. Bändin konsertit on täynnä tunnetta ja voimaa - puhdasta nautintoa ihmisille, jotka haluavat unelmoida, kuvitella ja tuntea. X-Pandan musiikki on täynnä yllätyksiä, monimutkaisia rytmejä, rytmistä illuusioita ja jazz-fuusiota
Minutian on Progressiivista rockia soittava yhtye Helsinki – Kouvola akselilta joilta on ilmestynyt uusi Albumi ”Inwards” joka sisältää 9 tunnepitoista laulua nykyprogea. Bändi soittaa Anjalassa uuden levyn läpi kokonaisuudessaan. Inwardsin päähenkilö yrittää epätoivoisesti ymmärtää näkyjään katsellessaan itseään ulkopuolisen silmin - yrittäen samalla eheyttää pirstoutuneita ajatuksiaan etsiessään turvaa.
Soulwound on metallibändi Kouvolasta. Bändin soundi yhdistelee sekä vanhan, että uudemman koulukunnan aineksia, perinteisen thrashin äkäistä rivakkuutta ja modernimman metallin murskaavaa rytmittelyä. Soulwound ei jätä kylmäksi ketään, vaan puskee läpi vaikka horjuvan tornin energisellä live showlla.
Mika Byman & Kovat otteet Itsemurhakantria soittava trubaduuri Mika Byman on koonnut yhtyeen, jonka ensimmäinen julkinen esiintyminen on juuri Jysäys-karnevaaleissa. Kovat Otteet-bändin soitanta luo tanakan taustan Bymanin elämänmakuisille tarinoille.
Thirteen tarjoilee tansittavia rock´n´roll covereita loppuyöstä. Jalat alkavat vipattaa, kun tämä bändi on lavalla ja boogie boogie!
Jysäys- karnevaaleissa on edustettuna myös akustinen trubaduuri-soitanta, josta vastaa Tero Tielinen ja Mika Byman. Illan mittaan on luvassa yllätyksiä ja musiikin lisäksi muutakin taidetta on paikan päällä esillä. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarkoituksena on tarjota hieno, rento elämys kaikille ihmisille. TULE JA KOE!
Internet:https://www.facebook.com/soulwoundband
http://www.mariscoffee.fi/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=101185

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.