Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 24.04.2015
Esiintyjä:Lara Fabian
Paikka:Helsinki, Finlandia-talo
Lisätietoja:Lara Fabian tuo musiikkimaailmaan todellisen kansainvälisen tuulahduksen. Hän on syntyisin belgialais-italialainen, mutta on nykyisin Kanadan kansalainen. Fabian laulaa ranskaksi, italiaksi ja englanniksi, mutta on esiintynyt myös espanjaksi, portugaliksi, hepreaksi, kreikaksi, venäjäksi ja saksaksi.

Lara Fabianin levyjä on myyty yhteensä yli 18 miljoonaa kappaletta. Hänen lyyrinen sopraanonsa on monilla tavoin ainutkertainen ja ylittää konserteissa kolmen oktaavin äänialan.

Vuonna 1970 syntyneen Fabianin ura alkoi 1980-luvun lopulla, jolloin hän osallistui lukuisiin merkittäviin laulukilpailuihin. Hän muun muassa edusti Luxemburgia vuoden 1988 euroviisuissa sijoittuen neljänneksi. Fabianin debyyttialbumi julkaistiin elokuussa 1991.

1990-lopulle tultaessa Lara Fabianin ura alkoi saada yhä suurempaa kansainvälistä nostetta. Vuonna 1999 hän julkaisi ensimmäisen livealbuminsa, ja se nousi Ranskan listan ykköseksi. Pian hän teki levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa ja samana vuonna Fabian palkittiin Monacossa World Music Awards –juhlassa eniten myyneen artistin palkinnolla. Lara Fabianin uusin albumi, Le Secret, julkaistiin viime huhtikuussa. Albumilla on 17 uutta laulua, jotka saivat ensi esityksensä Théâtre de Paris’n upeassa konsertissa.

Liput alkaen 62,45 euroa.
Osta liput: Lippupiste

Lara Fabian internetissä: http://larafabian.com

Tuotanto: ARTBG
Internet:http://www.artbg.fi/lara_fabian,_helsinki,_finlandia-talo,_24042015,_klo_19:00/news_once/3
https://www.finlandiatalo.fi/fi/tulevia-tapahtumia?m=4
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=100855

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.