Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 14.02.2015
Esiintyjä:HOS Big Band
Paikka:Helsinki, Balderin sali
Lisätietoja:HOS Big Band toivottaa sinut ja ystäväsi lämpimästi tervetulleeksi ystävänpäivän swing-tanssiaisiin 14.2.2015!

20-henkisen nuorekkaan ja energisen HOS Big Bandin solistiksi saapuu laulaja-näyttelijä Aleksi Aromaa, yksi maamme karismaattisimmista nuorista jazzlaulajista. Orkesterin lisäksi yleisöä tanssittavat upeat DJt Minni The Moocher ja Great Fatsby.

Aleksi Aromaa on laulaja, näyttelijä ja muusikko. Hän on työskennellyt näyttelijänä Hämeenlinnan teatterissa, Helsingin Kaupunginteatterissa, sekä Hämeenlinnan ja Heinolan kesäteattereissa. Aleksi on valmistunut laulajaksi Helsingin Pop & Jazz konsevatoriolta, sekä Complete Vocal Institutesta Kööpenhaminasta. Tämän hetkinen työ painottuu Local Voices – kokoonpanon konserttisarjaan, jota esitetään Verkatehtaalla Hämeenlinnassa. Seuraava konsertti, Desperado - tribute to the Eagles, saa ensi-iltansa 13.02.2015. Tänä keväänä Aleksia voi nähdä myös Hämeenlinnan teatterin näytelmässä Humiseva Harju.

HOS Big Band on 20-henkinen Hämäläis-Osakunnan yhteydessä toimiva nuorekas ja energinen Big Band, jonka soittajat ovat musiikin opiskelijoita ja aktiiviharrastajia. Yhtyettä on johtanut vuodesta 2009 lähtien Martti Vesala. Keikkahistoriasta löytyvät esiintymiset mm. UMO Jazz Housessa, ravintola Dubrovnikissa, Tartu Big Band Festivaaleilla Virossa sekä Liize-klubilla Riikassa.

Paikkana on Balderin talon upea juhlasali Helsingin historiallisessa empirekeskustassa Senaatintorin laidalla.

Tervetuloa juhlimaan unohtumatonta ystävänpäivää svengaavan musiikin tahdissa tanssien!

Ovet auki / tanssiaiset alkavat DJ:n tahdilla klo 18:00
Orkesteri aloittaa klo 19:00
Tilaisuus päättyy klo 21:30
Kahvilamyynti järjestetty Balderin talon puolesta.
Tilaisuus on alkoholiton.
Balderin sali
Aleksanterinkatu 12, Helsinki
Liput 10¤, sis. narikan
Järj. HOS Big Band

http://www.hosbigband.fi/
http://www.balder.fi
Internet:http://www.hosbigband.fi
http://www.balder.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=100791

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.