Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 27.02.2015
Esiintyjä:Cosmo Jones Beat Machine
Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:Kuopiolainen rytmimusiikin ykkösnyrkki Cosmo Jones Beat Machine palaa perseenheilutusboogien keskiöön melkein kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Vuonna 2000 debyyttilevynsä My Style Is Eurostyle julkaissut yhtye tekee nyt paluun uudella ja edellistä Belzeboogieta suoraviivaisemmalla levyllään Skunkadelicatess. Uutta levyä yhtye juhlistaa keväällä kotimaan kiertueella.

Faarao Pirttikankaana mainetta niittänyt Pekka Pirttikangas luonnehtii Cosmojen uudelleentulemista mielekkääksi lisäksi muiden projektien kylkeen:
- Levytystauolta palaaminen tuntuu eritoten mieluisalta sikäli, että pääsee taas keikoille meuhkaamaan tämän kahelikatraan kanssa - vastaavaa buugiebändiä ei tämän lyhyen elämän aikana ole mahkuja saada kasaan. Soitto tällä porukalla on kuin sähköshokkihoitoa keholle ja mielelle. Saappaat on nyt lankattu, ukulelet viritetty, perkeleen parta ajettu ja tupakit vaihdettu väkevämpään merkkiin tulevia keikkoja silmällä pitäen.

Cosmo Jones Beat Machinen Skunkadelicatess ilmestyy 13.2.2015 vinyylilevyn ja cd:n yhdistelmänä sekä digitaalisessa muodossa alan vakiintuneiden toimijoiden välityksellä. Levyn kotimaan julkaisusta vastaa porilainen Karkia Mistika, Jyrki Laihon eklektinen pienlevymerkki jonka tärkeimpiä bändejä ovat muiden muassa 500 Kg Lihaa, The Leo Bugariloves, Saijaa Saijaa, Mama Longhorn, Black Motor, Ville Leinonen sekä Kansanturvamusiikkikomissio.

Illan lämmittelystä vastaa kovaa suitsutusta herännyt helsinkiläisnelikko Maailmanlopun tyttö & Hyeenat!

Showtime: 21:00

Liput: 7/9¤
Internet:https://www.facebook.com/cosmojonesbeatmachine
http://barloose.com/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=100729

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.