Muusikoiden.net
20.06.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 19.09.2014 - Jaakko Laitinen & Väärä Raha


Päivämäärä:pe 19.09.2014
Esiintyjät:Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Bjonko (DK)

Paikka:Helsinki, Kuudes Linja
Lisätietoja:Luvassa on Pohjoismaisen Balkanin ihanimmat helmet kun Lapland-Balkanin pioneerit ja Kööpenhaminan sankarit täräyttelevät sulosäveliä sekä kiihkeitä rytmejä Kallion pimenevään syysiltaan. Viime kesänä nämä orkesterit seikkailivat pitkin Makedonian loisteliaimpien festivaaliestraadien kautta hämärimpiin kellarikapakoihin. Se jälkeen on vierailtu puolin ja toisin maidemme pääkaupungeissa ja nyt on jälleen aika suorittaa huipputason valtiovierailu Balkan-musiikin merkeissä.

BJONKO (DK)
Bjonko bändeineen tarjoilee aitoa Balkan-biittiä modernin urbaanilla saundilla Kööpenhaminalaisittain maustettuna. Jo yli vuosikymmenen Tanskassa päämajaansa pitävä Bjonko on ollut pohjoismaisen Balkan-skenen kirkkaimpia keulahahmoja ja johtanut orkesterinsa isoilta lavoilta suurille festareille voittaen puolelleen fanit, kriitikot ja musiikin ystävät ympäri Skandinaviaa ja ympäri maailmaa. Luvassa on hikiset tanssi-iltamat makedonialais-kööpenhaminalaiseen malliin!

JAAKKO LAITNEN & VÄÄRÄ RAHA
Jaakko Laitinen & Väärä Raha on Suomen johtava, ellei ainoa, Lapland-Balkan bändi, joka on viisivuotisen uransa aikana seikkaillut ja keikkaillut ympäri Suomen Eirasta Inariin ja Turusta Kainuuseen. Ulkomailla on pyöritty pitkin Baltiaa sekä Skandinaviaa ja käyty Makedoniassa, Kazakstanissa, Venäjällä, Ukrainassa, Turkissa ja Saksassa.

80 keikan vuositahdilla orkesteri on takonut itselleen hurmoksellisen live-bändin maineen ja lukemattomat viime kesänkin keikkaraportit mainitsivat yhtyeen yksiselitteisesti maamme kovimmaksi live-bändiksi. Musiikki on saanut vaikutteensa venäläisistä romansseista, Balkanin mustalaisrytmeistä sekä vanhasta suomalaisesta iskelmästä ja sanoitukset käsittelevät menetetyn rakkauden, finanssikapitalismin, kulkurielämän ja pimeiden pullojen kaltaisia suloisenkirpeitä ikuisuusaiheita.

PE 19.9.2014 Kuudes Linja, Helsinki
http://www.kuudeslinja.com/
Liput
20:00 Doors open
21:00 Jaakko Laitinen & Väärä Raha
22:00 Bjonko
Tickets: 12 ¤
Internet:http://www.mrjaakko.com
http://www.kuudeslinja.com/
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti