Muusikoiden.net
23.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 06.05.2014 - Hemicrania Sextet


Päivämäärä:ti 06.05.2014
Esiintyjä:Hemicrania Sextet
Paikka:Kuopio, Sotku (tanssiteatterin näyttämö)
Lisätietoja:GENESIS - SELLING ENGLAND BY THE POUND -tribuuttikonsertti järjestetään tiistaina 6.5.2014 klo 18.30 Kuopion Sotkulla. Lavalle nousee Kuopion konservatorion ammatillisen koulutuksen sekä Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikön opiskelijoista koostuva Hemicrania Sextet -kokoonpano. He esittävät progressiivisen rockin klassikkoyhtye Genesiksen albumin Selling England By The Pound alusta loppuun alkuperäistä teosta ja Genesiksen live-esityksiä autenttisesti mukaillen.

Juho Kosonen on suunnitellut illan konserttikokonaisuuden, joka on samalla hänen ammatillisten opintojensa projektityö Kuopion konservatoriolle. Harvinaislaatuisen konsertista tekee se, että Suomessa Genesis-tribuutteja ei ole kokonaisen albumin muodossa kuultu eikä nähty, eikä Genesis itsekään koskaan esittänyt levyä alusta loppuun. Visuaalisuutta esitykseen tuovat Pohjois-Savon opiston kuvataidelinjan konserttia varten taiteilemat teokset ja solisti Tuomas Juntusen tulkinnat Genesiksen vokalistin Peter Gabrielin esittämistä kappaleiden roolihahmoista.

Genesiksen merkkiteoksena pidetyn Selling England By The Pound -levyn julkaisusta tuli syyskuussa 2013 kuluneeksi 40 vuotta. Albumin pääteema on englantilaisuuden tutkiminen toisella tavalla ja kappaleissa on paljon viittauksia maan kauppa- ja talousmaailmaan, niin silloisen 1970-luvun, kuin vanhempien mytologisten teemojen kautta. Teksteissä on runsaasti viittauksia kirjallisuuteen, muun muassa J. R. R. Tolkieniin ja T. S. Eliotiin. Musiikillisesti levy on vahvoilla melodioilla varustettua progressiivista rockia, parilla kevyemmällä kappaleella maustettuna. Kappaleet kulkevat tunnelmiltaan progressiiviseen tyyliin maalailevasta utuisuudesta voimakkaisiin kaahauksiin ja leikitteleviin virtuoosiosuuksiin.

Hemicrania Sextetissä soittavat Tuomas Juntunen (laulu), Juho Kosonen (kitarat ja taustalaulu), Viktor Lepistö (kitarat), Roope Pelkonen (koskettimet), Artturi Ahlstedt (basso), Ville Laaksonen (rummut, huilu ja taustalaulu), feat. Jaakko Pöyhönen (perkussiot).

Liput 10/5 ¤ ovelta käteisellä. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen konserttia. Kuopion konservatorion sekä Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikön opiskelijoille ja henkilökunnalle liput 5 ¤.

Tervetuloa!
Internet:https://www.facebook.com/events/275898592583487/
http://www.itak.fi/pag … uuttikonsertti-ti-6.5.
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti