Muusikoiden.net
18.06.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 13.02.2014 - Gypsy Swing Unity


Päivämäärä:to 13.02.2014
Esiintyjät:Gypsy Swing Unity

HT Swing Band

Paikka:Tampere, Hällä-näyttämö
Lisätietoja:[Kuvaus]

Torstaina 13.2 on Hällä-näyttämöllä tarjolla monipuolista swing-musiikkia kun Gypsy Swing Unity ja HT Swing Band astuvat lavalle.

Illan aloittaa klo 18:30 HT Swing Band, joka on harvinainen ja monimuotoinen Jazz kokoonpano, jonka koostumus vaihtelee eri projektien teemojen vaatimalla tavalla. Laajimmillaan kokoonpano on solisteineen 12 henkinen ja esiintyy tällöin nimellä HT Swing Combo. Konsertin ohjelmisto on koostuu Benny Carterin sävellyksistä sovitettuna viidelle saksofonille ja komppiryhmälle. Sovitukset vaihtelevat bossanovarytmeistä erittäin nopeisiin Swing-sävellyksiin, ja antavat hyvin tilaa avoimille sooloille sekä sisältävät haasteellisia sovitettuja sektio-osuuksia. Bändi julkaisi ensimmäisen äänitteensä viime vuoden joulukuussa ja seuraava Benny Carter teemaäänite julkaistaan kuluvan kevään aikana.

Ilta päättyy Gypsy Swing Unityn pitämään konserttiin, jossa kuullaan virtuoosimaista mustalaisjazzia Django Reinhardtin hengessä. Gypsy Swing Unity on Olli Soikkelin, Tomi Kettusen ja Teemu Åkerblomin muodostama trio ja heidän musiikkinsa juuret sijoittuvat Eurooppalaiseen jazz-musiikin tyyliin, jonka Django Reinhardt ja Stéphane Grappelli loivat 30- ja 40-luvuilla. Heidän ohjelmistonsa koostuu pääosin mm. Djangon sävellyksistä ja muista vanhoista klassikoista trion omina sovituksina. Gypsy Swing Unity on esiintynyt ympäri Suomea eri jazz-festivaaleilla ja konsertoinut mm. Turkissa ja Georgiassa. Trio on konsertoinut yhdessä mm. Antti Sarpilan kanssa.

Lippujen myynti alkaa klo 18:00. Liput 15e/10e.

Hällä-näyttämö
Hämeenkatu 25
33200 Tampere
Internet:https://www.facebook.com/gypsyswingunity
http://www.tanssiteatterimd.fi/index.php?id=64
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti